Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 160
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Booking.com
USD 160
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Priceline
USD 160
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hotels.comUSD 153
Orbitz.comUSD 153
HurbUSD 160
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 492)
Filtrer anmeldelser
1 492 resultater
Vurdering fra reisende
647
502
200
93
50
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
647
502
200
93
50
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
231236 av 1 492 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019

Fint og rent hotellrom med flott utsikt fra 26. etasje. Deilig med badekar og oppvarmede håndklær. Anbefaler å ta en tur på skybaren for en god drink med nydelig utsikt. Deilig frokost der du kan bestille bl.a. egg og bacon. Flott service.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Linnx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

Kära Linnx,

Tack så mycket för din trevliga återkoppling!

Det är ett nöje att se du hade en fin vistelse och att du uppskattade vår service, samt att rummet med den fina utsikten och vår frukostbuffè gav en positiv upplevelse. Jag vill också tacka dig för din rekommendation om vår skybar.

Jag hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen!

Vänlig hälsning,
Josefine
Guest Communication Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2019

Det ble noen feil ifbm bestillingen vår, men hyggelig og imøtekommende personale i resepsjonen ordnet opp. Store fine rom og fine bad, gode senger, og rolig der hvor vi hadde rom. God frokost. Og tusen takk for en veldig koselig bursdagshilsen til min datter som ventet på rommet vårt, det setter vi pris på!

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Lena M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

Kära Lena M,

Tusen tack för din fantastiska feedback!

Jag blir mycket glad för att höra att vår personal var hjälpsamma och att allt ordnade sig med din reservation. Också att du uppskattade rummet, frukosten och hälsningen till din dotter. Jag hoppas hon fick en minnesrik födelsedag och vi ser fram emot att välkomna er tillbaka snart igen!

Vänlig hälsning,
Josefine
Guest Communication Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Overnattet sammen med en kollega i forbindelse med en konferanse i nærheten. Fint rom, flott utsikt fra 13.etasje. personalet i resepsjonen og i frokostsalen, var svært behjelpelig og hyggelige.
Frokost var variert og god, god atmosfære i salen, kaffekanne på bordene et pluss. Koste oss skikkelig før vi tok fatt på dagen. Kommer nok tilbake om anledning byr seg.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Reiseglad2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019
Google-oversetting

Kära Reiseglad2013,

Tusen tack för ditt trevliga omdöme!

Det är ett nöje att se att du och din kollega hade en fin vistelse, samt att du uppskattade frukosten och rummet.
Också att vår personal var hjälpsamma och trevliga - Det blir vi extra glada för att höra.

Vi ser fram emot din nästa vistelse hos oss!

Vänlig hälsning,
Josefine
Guest Communication Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Jeg anbefaler alle å booke på Radisson Blu Plaza. Om du skal være der for en dag eller ordne noe spesielt for en helt spesiell! Mottakelsen var noe for seg selv! Profesjonell og veldig hyggelig personale.

Jeg fikk oppgradert rommet mitt for prisen av standard fra hotellet som en gjest for at jeg skulle fri til min kjæreste.

Stor stor takk til hotellets personale og spesielt til Guest Communication supervisor og Guest Relations Manager for oppfølgning, pynting, ideer, tips osv. De sto spesielt for at alt skulle gå som det skulle og var alltid tilgjengelig på telefon og Mail. Uansett om de var på jobb eller ikke. Alt ble gjort strålende og fantastisk.

Samme hva du/dere kommer her for, kan jeg love at dere vil ønske å komme tilbake!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Haktan06
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019
Google-oversetting

Kära Haktan06,

Tusen tack för din fantastiska feedback och för dina fina ord!

Vi är otroligt glada att höra om din upplevelse hos oss, och att det blev en lyckad och minnesrik dag för er båda. Det var en stor ära för oss att ha er som våra gäster och vi önskar er all lycka för framtiden.

Vi hoppas vi får glädjen att se er snart igen!

Vänlig hälsning,
Josefine
Guest Communication Supervisor

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2019

Meget bra på alle områder. Nydelig fiskemiddag og service i restauranten på toppen. Meget hyggelig og dyktig bartender. Flott og rent på rommet. Frokost med bestilling fra egen mye er alltid digg. ......

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Geir Ove T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Explorer823379, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Kjære Geir Ove T,

Tusen takk for din kjempefine tilbakemelding på ditt opphold hos oss og det var godt å kunne få ønske deg hjertelig velkommen tilbake! Det gleder meg at du er fornøyd med oppholdet ditt, hvor du spiste en nydelig fiskemiddag med tilhørende god service i Restaurant 34 og at du ble møtt av et flott og rent rom. Jeg har allerede delt dine flotte kommentarer med restauranten og kokken.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake neste gang du er i Oslo!

Vennlig hilsen
Michael Thomson
GRM
michael.thomson@radissonblu.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser