Gunn Iren I
Bergen, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. juni 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
MichaelGRM, KundeansvarligRadisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. juni 2019
Kjære gunnireni,

Takk for at du tok deg tid til å fullføre en Tripadvisor anmeldelse om din opplevelse på Radisson Blu Plaza Hotel Oslo. Det gleder meg å se at du er fornøyd med oppholdet ditt hos oss og jeg setter veldig pris på dine positive kommentarer om strålende service under hele oppholdet, overraskelsen på rommet. sengen, renholdet og frokosten vår.

Vi gleder oss allerede til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake og takker deg for din verdifulle tilbakemelding.

Vennlig hilsen
Se flere hoteller i Oslo
1 111
1 111
Anmeldt 27. mai 2019

Nærheten av sentrum ig Oslo S, bra romstørrelse og fine møbler, god seng og sengetøy, bra service, utrolig bra og rik frokost, blide og hjelpsomme personale, stor flat tv, mini bar på rommet. Rimmelig pris.

1  Takk, Resort66908484714
Josefine R, Guest Communication Supervisor på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2019

Kära Resort66908484714,

Stort tack för din trevliga feedback! Det är så kul att läsa att din vistelse innehöll så många positiva sidor. Vi är mycket tacksamma för dina kommentarer om rummet, frukosten och inte minst; vår personal.

Vi hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen!

Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Vi har bodd mye på hotell, både i Oslo og ellers landet - dette er et av de bedre! Vi bodde her i tre dager, akkurat lenge nok til å bli kjent med hotellet. Alle ansatte er så hyggelige og behjelpelige! Rengjøringen var bra (og dette er jeg streng på), frokosten var også bra og opplevelsen i Skybar med panoramautsikt var veldig kult. Vi trivdes veldig godt her, kommer garantert til å bo her igjen!
Minuspoeng for nærmest voldelige heisdører. Jeg var nok ikke alene om å få blåmerker da dørene prøvde å skvise meg som en brødskive i et toastjern. Heisene er litt i utakt, dørene åpner seg for tidlig, opplevde å se flere folk som snublet ut av heisen grunnet ujevn kant mellom heisen og gulvet på etasjen.

4  Takk, Knutsdatter

Kära Knutsdatter,

Tusen tack för din fantastiska återkoppling! Vi blir mycket glada och stolta över att läsa dina trevliga kommentarer om god rengöring och vår personal. Också att frukosten och ditt besök i vår skybar 34th var en härlig upplevelse. Vidare vill vi beklaga för obekvämligheten gällande våra hissar. Vi håller i dagsläget på att uppgradera alla våra hissar, därav har det tyvärr uppstått några utmaningar under vägen. Däremot hoppas vi att vi får glädjen att välkomna dig tillbaka när alla nya hissar är på plats - Så att du kan få en ännu mer positiv och minnesrik upplevelse.

Vi ser fram emot att ha dig som vår gäst igen!

Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Flott service fra start til slutt, vennlige ansatte, et veldig rent hotell, store rom, behagelige senger, kort avstand til buss/tog, gåavstand til det meste som er verdt å få med seg når man er i Oslo.

1  Takk, SteffenH696

Kära SteffenH696,

Tusen tack för din fantastiska feedback! Jag blir otroligt glad att höra att du upplevde god service under hela din vistelse och att du hade en behaglig helhetsupplevelse. Jag ser fram emot att dela ditt omdöme med resten av teamet och jag hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen!

Anmeldt 24. mai 2019

Utmerket hotell midt i Oslo med en av byens flotteste utsiktspunkter! Hotellet kan bli tydeligere på hvordan de tar vare på planeten. Imidlertid litt utfordrende for de som liker å sove med åpent vindu.

1  Takk, 624turih
Josefine R, Guest Communication Supervisor på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2019

Kära 624turih,

Tusen tack för din trevliga återkoppling! Det är ett nöje att höra att du hade en fin vistelse och att du uppskattar vår plassering. Vidare tar jag dina kommentarer i beräkning för framtidiga förbättringar.

Jag hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen!

Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

Tok kontskt med hotellet på forhånd, og fikk hjelp av en meget profesjonell Guest Relation manager (Michael) som sørget for et ypperlig opphold. Alle våre ønsker ble møtt, og vi ble i tillegg overrasket over en fantastisk kreasjon på sengen. Her var det ikke bare forventet service, men et personale (særlig Michael) som virkelig fikk oss til å føle at vi fikk det lille ekstra. Vi kommer definitivt tilbake!

1  Takk, 161niklasj
Josefine R, Guest Communication Supervisor på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019

Kära 161niklasj,

Tusen tack för din fantastiska återkoppling. Det glädjer mig att födelsedagsfirandet blev lyckat och att servicen var uppskattad. Jag ska dela dina trevliga ord med Michael och resten av Team Plaza, och vi alla ser fram emot att hälsa er välkomna tillbaka snart igen!