Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Priceline
USD 155
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.05.21
Expedia.com
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 22.05.21
Trip.com
USD 202
USD 151
Vis tilbud
SPAR USD 51
Gratis avbestilling frem til 21.05.21
Booking.comUSD 155
Hotels.comUSD 164
ZenHotels.comUSD 202
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 456)
Filtrer anmeldelser
1 456 resultater
Vurdering fra reisende
636
492
194
85
49
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
636
492
194
85
49
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 1 456 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi sjekket inn til et helt normalt hotellrom, litt bedre enn andre steder, og veldig god seng og puter!
Etter en lang dag ute i nærmiljøet la vi opp til middag og en drink i toppetasjen.
Ferdig kledd og sultne gikk vi til heisen. Den kunne ikke ta oss opp. Nede i lobby får vi beskjed om ar den er stengt... Det ble ikke fortalt ved innsjekk, ei heller på nettside - der kunne vi lese hele menyen og kokkens anbefaling.. ingen steder ble vi opplyst om dette.
Det gjorde oss skuffet - selv i koronatid.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, beatea419
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020
Google-oversetting

Kära beatea419,

Tusen tack för din värdefulla feedback. Jag är glad för att höra att ni uppskattade rummet, sängen och kuddarna. Vidare vill jag beklaga för er upplevelse. Jag ska ta detta vidare, så att vi blir tydligare i vår kommunikation. Jag sätter stor pris på din tilbakemelding och jag hoppas vi får möjligheten att rätta upp intrycket vid en senare anledning.

Med vänlig hälsning,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Fint opphold i en vansskelig tid. Vennlig betjening. Finr rom . Litt kjedelig frokost. Flott å få beholde rommet til kl. 1800 avresiuedagen uten ekstra kostnad.. Beliggenheten og utsikten er spesiell og meget flott. Håper å komme igjen , spesielt når Coronakrisen er over.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, tronde2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine R, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020
Google-oversetting

Kära tronde2016,

Tusen tack för din vänliga återkoppling. Det glädjer mig att du hade en fin upplevelse, trots en svår tid som du skriver. Vidare beklagar jag att frukosten inte stod till dina förväntningar. Vi hoppas alla på bättre tider snart och vi glädjer oss till att ha dig som vår gäst igen i framtiden.

Önskar dig en flott helg!

Med vänlig hälsning,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Fra jeg møtte resepsjons medarbeider Mari når jeg kom,til frokost ansvarlige Marilyn var det bare hyggelig ansatte, skal du ha et hotell med kort vei til absolutt alt i Oslo, så er dette stedet jeg anbefaler

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Laugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje_FG, Service Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Hei Laugis,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold.
Vi ser så glad for å høre at oppholdet sto til forventingene.

Jeg skal viderebringe din tilbakemelding til Mari og Marilyn som jeg vet vil sette pris på dette.

Vi ser fram mot å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Hilsen

Silje

Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2020

Topp hotell mitt i smørøyet! Kort avstand til egentlig alt man trenger for en storbyferie! Hyggelige og smilende ansatte, fin entre og det lukter rent med en gang man kommer inn svingdøren. Oppholder meg alltid her når jeg er en tur i Oslo.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, tosseladd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje_FG, Service Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2020

Kjære tosseladd,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold.
Vi setter stor pris på å høre at oppholdet sto til forventingene, og at du er fast gjest ved hotellet.

Vi ser fram mot å ønske deg velkommen tilbake til Oslo Plaza ved neste anledning.

Med vennlig hilsen
Silje

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2020

Fantastisk service fra resepsjonen. Hadde ikke tid å oppleve frokost eller noen form for mat eller drikke, men resepsjonservice var utmerket både ved innsjekk og utsjekking. Bra at dere ta være på baggasje etter utsjekking. Det var nødvendig for min reise denne gangen.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Charan9511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine R, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2020
Google-oversetting

Kära Charan9511,

Tusen tack för din underbara återkoppling. Det glädjer mig att du hade en fin upplevelse i samband med din vistelse här på Oslo Plaza. Och att servicen i receptionen var uppskattad.

Önskar dig en fin dag och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänlig hälsning,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser