Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Trip.com
USD 147
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.comUSD 171
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 513)
Filtrer anmeldelser
1 513 resultater
Vurdering fra reisende
652
506
207
96
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
652
506
207
96
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5964 av 1 513 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020

Oslo Plaza har en luksuriøs klang i de fleste nordmenns ører.
Vi gledet oss veldig, med høye forventninger.
Grunnet Korona-tiltak ble oppholdet imidlertid en liten skuffelse.
Rommene er fine og rene, utsikten (26.etg) upåklagelig og beliggenheten selvsagt ypperlig og sentral. De ansatte var også veldig imøtekommende og hjelpsomme.
Men grunnet Korona-tiltakene var frokosten en stor nedtur. Måtte bestilles ut ifra en litt begrenset meny, og det virket ikke alltid like ferskt. Bassenget var stengt, noe som også var skuffende siden Hun hadde gledet oss til i svømme høyt over Oslos gater.
Lang ventetid på ledig heis var også litt upraktisk og frustrerte de.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, sjoensen81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Kjære sjoensen8,

Tusen takk for din verdifulle tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at du satte pris på rommet, vår beliggenhet og personale. Videre vil jeg beklage for at frokosten ikke stod til forventningene, samt for begrensninger av våre fasiliteter. Jeg skal følge opp dine kommentarer, og jeg håper vi får gleden å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden - For en bedre opplevelse.

Med vennlig hilsen,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Ikke fornøyd av mange grunner. Var overpriset. Ikke god frokost, og heller ikke stort utvalg. Basseng og senter var stengt. Brukte masse penger forbi få til denne turen, og fikk lite for pengene. Fikk kun en plass å sove, som jeg også kunne fått gratis i Oslo av kjente. Valgte hotell for å unne meg litt, men var dessverre ikke verdt pengene.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ayassali
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2020
Google-oversetting

Kära ayassali,

Tusen tack för din återkoppling i samband med din vistelse hos oss. Jag beklagar på det starkaste att din vistelse inte stod till förväntningarna. Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen, så att vi kan rätta upp intrycket och ge dig en bättre upplevelse.

Önskar dig en fin vecka, och ta gärna kontakt med mig om du önskar att boka ett rum hos oss i framtiden.

Med vänlig hälsning,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager
josefine.ringsby@radissonblu.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Plaza er rent, pent og hyggelig. Tvilsomt strøk utenfor med stadige tilbud om å kjøpe weed,men det er jo ikke hotellet sin feil. God pris uten frokost. Stort rom med badekar. Hotellet parkerer bilen for deg. Kan anbefale et besøk her.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, utpaaturer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2020
Google-oversetting

Kära khm1000,

Tusen tack för din trevliga feedback. Det glädjer mig att höra att du uppskattade frukosten, rummet och vår parkeringservice. Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen!

Önskar dig en fin vecka!

Med vänlig hälsning,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi sjekket inn til et helt normalt hotellrom, litt bedre enn andre steder, og veldig god seng og puter!
Etter en lang dag ute i nærmiljøet la vi opp til middag og en drink i toppetasjen.
Ferdig kledd og sultne gikk vi til heisen. Den kunne ikke ta oss opp. Nede i lobby får vi beskjed om ar den er stengt... Det ble ikke fortalt ved innsjekk, ei heller på nettside - der kunne vi lese hele menyen og kokkens anbefaling.. ingen steder ble vi opplyst om dette.
Det gjorde oss skuffet - selv i koronatid.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, beatea419
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020
Google-oversetting

Kära beatea419,

Tusen tack för din värdefulla feedback. Jag är glad för att höra att ni uppskattade rummet, sängen och kuddarna. Vidare vill jag beklaga för er upplevelse. Jag ska ta detta vidare, så att vi blir tydligare i vår kommunikation. Jag sätter stor pris på din tilbakemelding och jag hoppas vi får möjligheten att rätta upp intrycket vid en senare anledning.

Med vänlig hälsning,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Fint opphold i en vansskelig tid. Vennlig betjening. Finr rom . Litt kjedelig frokost. Flott å få beholde rommet til kl. 1800 avresiuedagen uten ekstra kostnad.. Beliggenheten og utsikten er spesiell og meget flott. Håper å komme igjen , spesielt når Coronakrisen er over.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, tronde2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine R, Guest Relations Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020
Google-oversetting

Kära tronde2016,

Tusen tack för din vänliga återkoppling. Det glädjer mig att du hade en fin upplevelse, trots en svår tid som du skriver. Vidare beklagar jag att frukosten inte stod till dina förväntningar. Vi hoppas alla på bättre tider snart och vi glädjer oss till att ha dig som vår gäst igen i framtiden.

Önskar dig en flott helg!

Med vänlig hälsning,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser