pgostebo
Stavanger, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2020
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjonRadisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juli 2020
Kära pgostebo,

Tusen tack för din trevliga feedback i samband med din vistelse på Oslo Plaza. Det glädjer oss att höra att du hade en fin totalupplevelse och att du kände dig trygg som vår gäst.

Vi hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen!

• Preferred Hotels
Se flere hoteller i Oslo
1 035
1 035
Anmeldt 17. juli 2020

Flott og sentralt hotell. Kort vei til ALT.
Hyggelig og imøtekommende betjening.
Romslig rom med flott utsikt over byen.
Manglet vesentlige fasiliteter som følge av Covid19.
God frokost. Hyggelige ansatte i restauranten.

1  Takk, 985steinare
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Kära 985steinare,

Tusen tack för din fantastiska återkoppling! Det glädjer mig att höra att du hade en fin vistelse och att du uppskattade frukosten och vår personal.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen!

Anmeldt 14. juli 2020

Oslo Plaza har en luksuriøs klang i de fleste nordmenns ører.
Vi gledet oss veldig, med høye forventninger.
Grunnet Korona-tiltak ble oppholdet imidlertid en liten skuffelse.
Rommene er fine og rene, utsikten (26.etg) upåklagelig og beliggenheten selvsagt ypperlig og sentral. De ansatte var også veldig imøtekommende og hjelpsomme.
Men grunnet Korona-tiltakene var frokosten en stor nedtur. Måtte bestilles ut ifra en litt begrenset meny, og det virket ikke alltid like ferskt. Bassenget var stengt, noe som også var skuffende siden Hun hadde gledet oss til i svømme høyt over Oslos gater.
Lang ventetid på ledig heis var også litt upraktisk og frustrerte de.

1  Takk, sjoensen81
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Kjære sjoensen8,

Tusen takk for din verdifulle tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at du satte pris på rommet, vår beliggenhet og personale. Videre vil jeg beklage for at frokosten ikke stod til forventningene, samt for begrensninger av våre fasiliteter. Jeg skal følge opp dine kommentarer, og jeg håper vi får gleden å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden - For en bedre opplevelse.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 12. juli 2020

Ikke fornøyd av mange grunner. Var overpriset. Ikke god frokost, og heller ikke stort utvalg. Basseng og senter var stengt. Brukte masse penger forbi få til denne turen, og fikk lite for pengene. Fikk kun en plass å sove, som jeg også kunne fått gratis i Oslo av kjente. Valgte hotell for å unne meg litt, men var dessverre ikke verdt pengene.

1  Takk, ayassali
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2020

Kära ayassali,

Tusen tack för din återkoppling i samband med din vistelse hos oss. Jag beklagar på det starkaste att din vistelse inte stod till förväntningarna. Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen, så att vi kan rätta upp intrycket och ge dig en bättre upplevelse.

Önskar dig en fin vecka, och ta gärna kontakt med mig om du önskar att boka ett rum hos oss i framtiden.

josefine.ringsby@radissonblu.com

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Plaza er rent, pent og hyggelig. Tvilsomt strøk utenfor med stadige tilbud om å kjøpe weed,men det er jo ikke hotellet sin feil. God pris uten frokost. Stort rom med badekar. Hotellet parkerer bilen for deg. Kan anbefale et besøk her.

2  Takk, utpaaturer

Kära khm1000,

Tusen tack för din trevliga feedback. Det glädjer mig att höra att du uppskattade frukosten, rummet och vår parkeringservice. Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen!

Önskar dig en fin vecka!

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi sjekket inn til et helt normalt hotellrom, litt bedre enn andre steder, og veldig god seng og puter!
Etter en lang dag ute i nærmiljøet la vi opp til middag og en drink i toppetasjen.
Ferdig kledd og sultne gikk vi til heisen. Den kunne ikke ta oss opp. Nede i lobby får vi beskjed om ar den er stengt... Det ble ikke fortalt ved innsjekk, ei heller på nettside - der kunne vi lese hele menyen og kokkens anbefaling.. ingen steder ble vi opplyst om dette.
Det gjorde oss skuffet - selv i koronatid.

1  Takk, beatea419
Josefine R, Kundeansvarlig på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2020

Kära beatea419,

Tusen tack för din värdefulla feedback. Jag är glad för att höra att ni uppskattade rummet, sängen och kuddarna. Vidare vill jag beklaga för er upplevelse. Jag ska ta detta vidare, så att vi blir tydligare i vår kommunikation. Jag sätter stor pris på din tilbakemelding och jag hoppas vi får möjligheten att rätta upp intrycket vid en senare anledning.