Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 157
Vis tilbud
Expedia.com
USD 157
Vis tilbud
Hotels.com
USD 157
Vis tilbud
PricelineUSD 157
eDreamsUSD 157
HurbUSD 169
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 517)
Filtrer anmeldelser
1 518 resultater
Vurdering fra reisende
653
508
208
97
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
653
508
208
97
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 1 518 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020

Urent rom, på gulve i skape var det ikke støvsuget, fett og hår på take i bade. Brud forsegling på conditioner og tom eske med face and Nail care. Og dette i coronatiden. Tilbud om frukt eller kafé utenom instanskafe på romme fantes ikke. Lite utvalg på frokost og virket ikke helt ferskt. Renslig og hyggelig personal på frokosten. Fikk byttet rom etter første natt, ingen reduksjon i pris for første natt, ny rom hadde dårligere utsikt ellers likt rom. Greit beliggenhet av hotellet og bra størrelse på rom. Har prøvt flere andre hoteller i Oslo i jobbsammenheng uten slike opplevelser, ville spandere noe ekstra på familien... gikk ikke som planlagt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 782annalenah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære 782annalenah,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold.

Jeg beklager at oppholdet og rommet ikke var som forventet - slik skal det så absolutt ikke være. Dette er verken Oslo Plaza eller Radisson standard på rom.
Jeg setter pris på din tilbakemelding så vi får mulighet til å forbedre oss.

Vi håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake for en bedre opplevelse.

Med vennlig hilsen
Silje Garmanslund
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Fint hotell. Bra beliggenhet. Fine rom og svært gode senger. Ok renslighet. Husk å sjekke om du rekker frokosten før du betaler for den. Jeg betalte for frokost, men endte opp uten frokost, fordi jeg måtte dra en halv time før frokosten starter. Visste ikke frokosttidene på forhånd...

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, acemal858033
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020
Google-oversetting

Kära acemal858033,

Tack för din värdefulla återkoppling. Jag är glad att höra att du uppskattade rummet och sängarna. Vidare vill jag beklaga för att du ej fick information om våra frukosttider. Det ska jag självklart följa upp så att samma misstag inte sker igen.

Jag hoppas vi får glädjen att ha dig som vår gäst snart igen, för en bättre upplevelse!

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Bra hotel, god service ved innsjekk og utsjekk. Godt utvalg under frokosten. Viser tydelig at hotellet tar Korona situasjonen på alvor. Følte meg sikker som gjest, og jeg observerte at ansatte også ble ivaretatt

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, pgostebo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020
Google-oversetting

Kära pgostebo,

Tusen tack för din trevliga feedback i samband med din vistelse på Oslo Plaza. Det glädjer oss att höra att du hade en fin totalupplevelse och att du kände dig trygg som vår gäst.

Vi hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänlig hälsning,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Flott og sentralt hotell. Kort vei til ALT.
Hyggelig og imøtekommende betjening.
Romslig rom med flott utsikt over byen.
Manglet vesentlige fasiliteter som følge av Covid19.
God frokost. Hyggelige ansatte i restauranten.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 985steinare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020
Google-oversetting

Kära 985steinare,

Tusen tack för din fantastiska återkoppling! Det glädjer mig att höra att du hade en fin vistelse och att du uppskattade frukosten och vår personal.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänlig hälsning,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Oslo Plaza har en luksuriøs klang i de fleste nordmenns ører.
Vi gledet oss veldig, med høye forventninger.
Grunnet Korona-tiltak ble oppholdet imidlertid en liten skuffelse.
Rommene er fine og rene, utsikten (26.etg) upåklagelig og beliggenheten selvsagt ypperlig og sentral. De ansatte var også veldig imøtekommende og hjelpsomme.
Men grunnet Korona-tiltakene var frokosten en stor nedtur. Måtte bestilles ut ifra en litt begrenset meny, og det virket ikke alltid like ferskt. Bassenget var stengt, noe som også var skuffende siden Hun hadde gledet oss til i svømme høyt over Oslos gater.
Lang ventetid på ledig heis var også litt upraktisk og frustrerte de.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, sjoensen81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Kjære sjoensen8,

Tusen takk for din verdifulle tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at du satte pris på rommet, vår beliggenhet og personale. Videre vil jeg beklage for at frokosten ikke stod til forventningene, samt for begrensninger av våre fasiliteter. Jeg skal følge opp dine kommentarer, og jeg håper vi får gleden å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden - For en bedre opplevelse.

Med vennlig hilsen,
Josefine Ringsby
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser