Besvart 12. aug. 2020
Kjære schebb472946,
Takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager for at autorisasjonen etter ditt opphold ikke er slettet. Som nevnt i tidligerer korresponanse så er dette noe vi jobber med og håper å være rettet innen kort tid.
Med vennlig hilsen Silje Garmanslund Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Ryddig og renslig. Godt organisert i disse Corona tider. God mat til frokost. Ett fint sted for familier og overnatte. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. Håper da at vi får oppleve top bar og restaurant
Spør Frode G om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
1 Takk, Frode G
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Kjære fr0deg73,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding etter deres opphold.
Vi setter pris på å høre at det var ryddig og renslig, dette er noe vi alltid har fokus på, men ekstra nå i disse tider. Vi håper å kunne få ønske dere velkommen tilbake, hvor da både restaurant og bar er åpent.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette hotellet er fantastisk flott, og har en super beliggenhet. Personalet er topp serviceinnstilte og vennlige. Fin utsikt over byen, og en beliggenhet som gjør at en lett kan ta seg rundt i byen. Dette hotellet anbefales!
Spør ngrode431600 om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
1 Takk, ngrode431600
Kjære ngrode431600,
Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på.
Vi er glad for å høre at dere hadde ett flott opphold og personalet er serviceinnstilt og vennlige.
Vi håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza ved neste anledning.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi lå en natt på dette hotelle. Datteren synes det var gøy å få rom høyt oppe. Rommets størrelse var fint men bade var ikke så rent som jeg hadde ønsker. Det var hår på glassdørene i dusjen og i badekaret. Vi ble også skuffet over at det ikke var mulig å få kjøpt seg en kopp kaffe eller ett gl brus til datteren. Frokost buffe'n var svært liten. Det var nesten mere winerbrød en mat på buffeen. De som jobbet der var svært nøye på hygiene noe jeg satte pris på. Hotellets ansatte var svært venlige og hjelp som med det de kunne. Hotellet lå veldig sentralt til.
Spør Annekda om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
1 Takk, Annekda
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020
Kjære Annekda,
Tusen takk for din tilbakemelding.
Vi er glad for å se at hotellets ansatte var vennlig og nøye på hygiene i frokosten. Jeg beklager at rommet ikke var rengjort etter våre standard, slik skal det ikke være.
Vi håper vi får mulighet for å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Stort sett fornøyd. Kun et par ting som kunne vært litt anerledes. Men jeg vil absolutt besøke hotellet igjen. Det er perfekt plassert i Oslo sentrum, kort vei til alt. Fint og rent hotell. Hyggelige ansatte
Spør sorning92 om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
1 Takk, sorning92
Kjære sorning92,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi er glad for å se at dere har hatt ett hyggelig opphold, og hotellet var rent og fint md hyggelig ansatte.
Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Urent rom, på gulve i skape var det ikke støvsuget, fett og hår på take i bade. Brud forsegling på conditioner og tom eske med face and Nail care. Og dette i coronatiden. Tilbud om frukt eller kafé utenom instanskafe på romme fantes ikke. Lite utvalg på frokost og virket ikke helt ferskt. Renslig og hyggelig personal på frokosten. Fikk byttet rom etter første natt, ingen reduksjon i pris for første natt, ny rom hadde dårligere utsikt ellers likt rom. Greit beliggenhet av hotellet og bra størrelse på rom. Har prøvt flere andre hoteller i Oslo i jobbsammenheng uten slike opplevelser, ville spandere noe ekstra på familien... gikk ikke som planlagt.
Spør 782annalenah om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
1 Takk, 782annalenah
Kjære 782annalenah,
Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold.
Jeg beklager at oppholdet og rommet ikke var som forventet - slik skal det så absolutt ikke være. Dette er verken Oslo Plaza eller Radisson standard på rom. Jeg setter pris på din tilbakemelding så vi får mulighet til å forbedre oss.
Vi håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake for en bedre opplevelse.