Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 175
Hotels.comUSD 174
eDreamsUSD 175
Trip.comUSD 185
CheapTicketsUSD 174
Orbitz.comUSD 174
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 529)
Filtrer anmeldelser
1 529 resultater
Vurdering fra reisende
657
510
212
98
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
657
510
212
98
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5964 av 1 529 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020

Ryddig og renslig. Godt organisert i disse Corona tider. God mat til frokost. Ett fint sted for familier og overnatte. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. Håper da at vi får oppleve top bar og restaurant

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, fr0deg73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Kjære fr0deg73,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding etter deres opphold.

Vi setter pris på å høre at det var ryddig og renslig, dette er noe vi alltid har fokus på, men ekstra nå i disse tider.
Vi håper å kunne få ønske dere velkommen tilbake, hvor da både restaurant og bar er åpent.

Med vennlig hilsen
Silje Garmanslund
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dette hotellet er fantastisk flott, og har en super beliggenhet. Personalet er topp serviceinnstilte og vennlige. Fin utsikt over byen, og en beliggenhet som gjør at en lett kan ta seg rundt i byen. Dette hotellet anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ngrode431600
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Kjære ngrode431600,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på.

Vi er glad for å høre at dere hadde ett flott opphold og personalet er serviceinnstilt og vennlige.

Vi håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza ved neste anledning.

Med vennlig hilsen
Silje Garmanslund
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi lå en natt på dette hotelle. Datteren synes det var gøy å få rom høyt oppe. Rommets størrelse var fint men bade var ikke så rent som jeg hadde ønsker. Det var hår på glassdørene i dusjen og i badekaret.
Vi ble også skuffet over at det ikke var mulig å få kjøpt seg en kopp kaffe eller ett gl brus til datteren.
Frokost buffe'n var svært liten. Det var nesten mere winerbrød en mat på buffeen. De som jobbet der var svært nøye på hygiene noe jeg satte pris på.
Hotellets ansatte var svært venlige og hjelp som med det de kunne. Hotellet lå veldig sentralt til.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Annekda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære Annekda,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Vi er glad for å se at hotellets ansatte var vennlig og nøye på hygiene i frokosten.
Jeg beklager at rommet ikke var rengjort etter våre standard, slik skal det ikke være.

Vi håper vi får mulighet for å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen
Silje Garmanslund
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Stort sett fornøyd. Kun et par ting som kunne vært litt anerledes. Men jeg vil absolutt besøke hotellet igjen. Det er perfekt plassert i Oslo sentrum, kort vei til alt. Fint og rent hotell. Hyggelige ansatte

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, sorning92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære sorning92,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi er glad for å se at dere har hatt ett hyggelig opphold, og hotellet var rent og fint md hyggelig ansatte.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza.

Med vennlig hilsen
Silje Garmanslund
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Urent rom, på gulve i skape var det ikke støvsuget, fett og hår på take i bade. Brud forsegling på conditioner og tom eske med face and Nail care. Og dette i coronatiden. Tilbud om frukt eller kafé utenom instanskafe på romme fantes ikke. Lite utvalg på frokost og virket ikke helt ferskt. Renslig og hyggelig personal på frokosten. Fikk byttet rom etter første natt, ingen reduksjon i pris for første natt, ny rom hadde dårligere utsikt ellers likt rom. Greit beliggenhet av hotellet og bra størrelse på rom. Har prøvt flere andre hoteller i Oslo i jobbsammenheng uten slike opplevelser, ville spandere noe ekstra på familien... gikk ikke som planlagt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 782annalenah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære 782annalenah,

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold.

Jeg beklager at oppholdet og rommet ikke var som forventet - slik skal det så absolutt ikke være. Dette er verken Oslo Plaza eller Radisson standard på rom.
Jeg setter pris på din tilbakemelding så vi får mulighet til å forbedre oss.

Vi håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake for en bedre opplevelse.

Med vennlig hilsen
Silje Garmanslund
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser