Susanne T
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. sep. 2020
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjonRadisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. sep. 2020
Kjære SusanneT535,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding.

Vi er så glad for å lese at både rom, frokost og service sto til forventingene.
Vi ser fram mot å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Silje
Se flere hoteller i Oslo
1 035
1 035
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Resepsjonspersonalet hjelper alltid til og er så hyggelige! Opplever at kunden er i sentrum. Flotte rom, perfekt beliggenhet og nydelig mat. De har nå stengt restauranten og baren pga corona, det er stort fokus på renhold, og de har iverksatt ekstra tiltak som følges.

Vi bestilte en pizza fra Peppes, møtte pizzabudet i lobbyen og det gikk fint. Parkeringsmulighetene er gode og en sjåfør kjører bilen ned i låst garasje, og kjører bilen frem foran hotellet ved utsjekk. Tipp topp!

Vi kommer alltid tilbake og vil aldri bytte hotell når vi drar til Oslo :)

1  Takk, xAnnAx83
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Kjære xAnnAx83,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold, dette setter vi stor pris på.

Vi er glad for å høre dere likte våre rom, mat og den gode servicen.
Vi gleder oss til å kunne ønske dere hjertelig velkommen tilbake ved deres neste Oslo besøk.

Silje

Anmeldt 10. august 2020

Jeg har ikke fått betalt tilbake pengene mine som ble trukket to ganger. Over en uke nå!!!!!!!!!.

Det var ølflasker fra før som ble ikke ryddet selvom jeg sa fra. Veldig skuffende å være på Radisso !!!!

1  Takk, schebb472946
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Kjære schebb472946,

Takk for din tilbakemelding.

Jeg beklager for at autorisasjonen etter ditt opphold ikke er slettet.
Som nevnt i tidligerer korresponanse så er dette noe vi jobber med og håper å være rettet innen kort tid.

Anmeldt 10. august 2020

Ryddig og renslig. Godt organisert i disse Corona tider. God mat til frokost. Ett fint sted for familier og overnatte. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. Håper da at vi får oppleve top bar og restaurant

1  Takk, Frode G

Kjære fr0deg73,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding etter deres opphold.

Vi setter pris på å høre at det var ryddig og renslig, dette er noe vi alltid har fokus på, men ekstra nå i disse tider.
Vi håper å kunne få ønske dere velkommen tilbake, hvor da både restaurant og bar er åpent.

Anmeldt 10. august 2020

Dette hotellet er fantastisk flott, og har en super beliggenhet. Personalet er topp serviceinnstilte og vennlige. Fin utsikt over byen, og en beliggenhet som gjør at en lett kan ta seg rundt i byen. Dette hotellet anbefales!

1  Takk, ngrode431600

Kjære ngrode431600,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på.

Vi er glad for å høre at dere hadde ett flott opphold og personalet er serviceinnstilt og vennlige.

Vi håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza ved neste anledning.

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi lå en natt på dette hotelle. Datteren synes det var gøy å få rom høyt oppe. Rommets størrelse var fint men bade var ikke så rent som jeg hadde ønsker. Det var hår på glassdørene i dusjen og i badekaret.
Vi ble også skuffet over at det ikke var mulig å få kjøpt seg en kopp kaffe eller ett gl brus til datteren.
Frokost buffe'n var svært liten. Det var nesten mere winerbrød en mat på buffeen. De som jobbet der var svært nøye på hygiene noe jeg satte pris på.
Hotellets ansatte var svært venlige og hjelp som med det de kunne. Hotellet lå veldig sentralt til.

1  Takk, Annekda
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære Annekda,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Vi er glad for å se at hotellets ansatte var vennlig og nøye på hygiene i frokosten.
Jeg beklager at rommet ikke var rengjort etter våre standard, slik skal det ikke være.

Vi håper vi får mulighet for å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.