Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 173
Vis tilbud
Booking.com
USD 172
Vis tilbud
Trip.com
USD 165
Vis tilbud
PricelineUSD 172
Hotels.comUSD 173
ZenHotels.comUSD 185
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 526)
Filtrer anmeldelser
1 526 resultater
Vurdering fra reisende
656
510
210
98
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
656
510
210
98
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5459 av 1 526 anmeldelser
Anmeldt 2. september 2020

rommet sto til forventinger jeg kommer gjerne tilbake senere og jeg var på Theater og maten var super som vanlig og de i respsjon var hygglige og blide kansje jeg prøver en annen etasje senere det er så rolig og stille i matsalen og ellers også

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, SusanneT535
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Kjære SusanneT535,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding.

Vi er så glad for å lese at både rom, frokost og service sto til forventingene.
Vi ser fram mot å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen
Silje
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Resepsjonspersonalet hjelper alltid til og er så hyggelige! Opplever at kunden er i sentrum. Flotte rom, perfekt beliggenhet og nydelig mat. De har nå stengt restauranten og baren pga corona, det er stort fokus på renhold, og de har iverksatt ekstra tiltak som følges.

Vi bestilte en pizza fra Peppes, møtte pizzabudet i lobbyen og det gikk fint. Parkeringsmulighetene er gode og en sjåfør kjører bilen ned i låst garasje, og kjører bilen frem foran hotellet ved utsjekk. Tipp topp!

Vi kommer alltid tilbake og vil aldri bytte hotell når vi drar til Oslo :)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, xAnnAx83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Kjære xAnnAx83,


Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold, dette setter vi stor pris på.

Vi er glad for å høre dere likte våre rom, mat og den gode servicen.
Vi gleder oss til å kunne ønske dere hjertelig velkommen tilbake ved deres neste Oslo besøk.

Med vennlig hilsen
Silje
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Jeg har ikke fått betalt tilbake pengene mine som ble trukket to ganger. Over en uke nå!!!!!!!!!.

Det var ølflasker fra før som ble ikke ryddet selvom jeg sa fra. Veldig skuffende å være på Radisso !!!!

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, schebb472946
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Kjære schebb472946,

Takk for din tilbakemelding.

Jeg beklager for at autorisasjonen etter ditt opphold ikke er slettet.
Som nevnt i tidligerer korresponanse så er dette noe vi jobber med og håper å være rettet innen kort tid.

Med vennlig hilsen
Silje Garmanslund
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Ryddig og renslig. Godt organisert i disse Corona tider. God mat til frokost. Ett fint sted for familier og overnatte. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. Håper da at vi får oppleve top bar og restaurant

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, fr0deg73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Kjære fr0deg73,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding etter deres opphold.

Vi setter pris på å høre at det var ryddig og renslig, dette er noe vi alltid har fokus på, men ekstra nå i disse tider.
Vi håper å kunne få ønske dere velkommen tilbake, hvor da både restaurant og bar er åpent.

Med vennlig hilsen
Silje Garmanslund
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dette hotellet er fantastisk flott, og har en super beliggenhet. Personalet er topp serviceinnstilte og vennlige. Fin utsikt over byen, og en beliggenhet som gjør at en lett kan ta seg rundt i byen. Dette hotellet anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ngrode431600
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Kjære ngrode431600,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på.

Vi er glad for å høre at dere hadde ett flott opphold og personalet er serviceinnstilt og vennlige.

Vi håper vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza ved neste anledning.

Med vennlig hilsen
Silje Garmanslund
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser