Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 162
Vis tilbud
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
Trip.com
USD 155
Vis tilbud
Hotels.comUSD 162
PricelineUSD 162
ZenHotels.comUSD 203
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 759)
Filtrer anmeldelser
1 760 resultater
Vurdering fra reisende
750
565
244
130
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
750
565
244
130
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
123128 av 1 760 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Vi bestilte et rom led fjordutsikt og ble fortalt ved innsjekking at vi var oppgradert, men dwt visste vi jo. Det var et helt vanlig rom. Vi så fjorden men for det meste Oslo S ... Så, det var ingen oppgradering, det var bare et helt vanlig rom og utsikten var ikke som forventet

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, DR_Hjertegod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära DR_Hjertegod,

Tusen tack för din återkoppling. Vi beklagar att er vistelse inte stod till era förväntingar och vi hoppas vi får möjligheten att välkomna er tillbaka snart igen - Så att vi kan rätta upp intrycket.

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021

Etter 2 dager på Rikshospitalet med sønnen min så fikk vi super service av flott møtkhåret svensk dame som plasserte oss i 30. etasje i Superior rom med flott utsikt over Oslo. Gutten min hadde tidenes opplevelse, nydelig mat og bading i bassenget. Vi sov så godt I nydelig komfortabel seng. Takk for minnerik og flott opphold! Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, tinaamundsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära tinaamundsen,

Tusen tack för din fantastiska tilbakemelding! Vi är glada att höra att du och din son fick en minnesrik upplevelse här på Oslo Plaza. Tack för att vi fick ha er som våra gäster och vi hoppas vi får glädjen att välkomna er tillbaka snart igen!

Önskar er en fin helg.

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Fikk ikke lov til å bruke toalett etter lang reise med små barn, ble bedt om å bruke hotellrommet. Det er vanskelig når de ikke tillater tidlig sjekk-inn. Møtte opp igjen på ettermiddagen, utrolig treg sjekk-inn, tok 15 minutter. Rom ok, men fikk ikke rom ved siden av hverandre. Hadde bestilt et familierom for 3 og et dobbelrom. Fikk to dobbeltrom med ekstraseng. Veldig middelmådig frokost med lite utvalg, tørre gamle rundstykker og bruk av engangshansker for alle gjester (!) i frokostsalen pga covid. Feilslått da gå kan bruke engangshansker smitttevernforsvarlig.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, gunnarbirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Kjære gunnarbirk,

Takk for din tilbakemelding etter deres opphold.
Jeg ser at det er flere ting som ikke sto til dine forventninger, og dette beklager jeg på det sterkeste. Vi vil alltid at våre gjester skal ha den best mulige opplevelsen av Oslo Plaza, så jeg kan ikke annet enn å beklage for at vi feilet på dette denne gangen. Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre slik at vi kan forbedre oss for fremtiden.

Jeg håper du vil gi oss muligheten til å vise oss fra en bedre side i fremtiden.

Med vennlig hilsen
Silje
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2021

Rommet var svært møkkete, hår i sluken på badet, flekker og hår rester på lakenet, matrester på gulvet på rommet. Service i resepsjonen var bra. Ga beskjed om renhold, men de måtte komme 2 ganger før det ble bra.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, R9115MLandre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Kjære R911ML,

Tusen takk for din tilbakemelding etter deres opphold.
Jeg beklager at oppholdet ikke ble som forventet, slik skal det ikke være. Vi tar med oss dine kommentarer for å kunne bli bedre. Videre er vi glad for å høre at servicen i resepsjonen var bra.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza.

Med vennlig hilsen
Silje
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2021

Fint Hotel med bra servise. Ganske fornøyd med frokostbuffe som hadde et stort utvalgt av forskjellige retter. Eneste jeg kan trekke ned på var air conditioner som var litt treig til og få rett temperatur eller var hotellet helt topp :)

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Obranca
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Kjære Obranca,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter deres opphold. Vi er glad for å høre at dere fikk god service og var fornøyd med frokosten.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake til Oslo Plaza ved neste anledning.

Med vennlig hilsen
Silje
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser