Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
10 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 162
Vis tilbud
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
Destinia.com
USD 150
Vis tilbud
Hotels.comUSD 162
PricelineUSD 162
Lol.travelUSD 189
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 759)
Filtrer anmeldelser
1 760 resultater
Vurdering fra reisende
750
565
244
130
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
750
565
244
130
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
118123 av 1 760 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2021

Ok opphold, noe slitt og en merkelig covid organisering i frokost salen. For mye åpent narko bruk utenfor inngangspartiet.

Behjelpelig ansatte men rommene var små og slet med ventilasjonen. Hotellet trenger en generell oppgradering, ikke verdt prisen

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ajacob142723
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära ajacob142723,

Tusen tack för din återkoppling. Vi beklagar att din vistelse inte stod till förväntningarna. Vi hoppas vi får möjligheten att rätta upp intrycket i framtiden.

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Som en avslutning på norgesferien vår valgte vi et par netter på Plaza som vi har bodd på flere ganger. Sønnen vår hadde aldri vært der før så han gledet seg til basseng og frokost. Bassenget var dessverre stengt pga for mye klor, men vi fikk oss en dukkert før utsjekk. Fikk fint stort rom i 16.etasje med flott utsikt.
Litt dårlig vask av armaturet på badet, med tannkremrester fra forrige gjest på håndtaket på vasken. Kanskje ikke så bra nå i disse covid-tider.
Rommet var i varmeste laget. AC-anlegget bråkte mye uten at vi fikk kjølt ned rommet (28-29 grader ute), selv om vi satt AC på 13 grader.
Tv’n slo seg også av hele tiden. Kjedelig når man følger med på nyheter.
Men rommet alt i alt var deilig. Gode senger, flott utsikt, romslig bad med badekar, god frokost og god service. Vi kommer tilbake.

Romtips: Hvis man ønsker å bruke bassenget, er det lurt å ta kontakt med resepsjonen først.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 658kariannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära 658kariannes,

Tusen tack för din trevliga återkoppling.

Det glädjer mig att höra att ni hade en fin vistelse och att ni uppskattade rummet, frukosten och vår service. Vidare ska jag följa upp dina kommentarer så att vi kan förbättra oss.

Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna er tillbaka snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Familierommet hadde kun frysetørret kaffe (pulver kaffe) og vannkoker, så valgte å ta turen til lobbyen. De hadde ikke noe annen kaffe tilgjengelig, så ble vist til Lobby Bar eller vente til frokost dagen etter. Bestilte 2 kaffe i Lobby Bar, uten å se meny eller pris. Ble tilvist et bord for å vente. Fikk 2 kaffe i pappkrus med lokk. Pris kr. 96 NOK. Kom tilbake på rommet og fant i tillegg ut at koppene hva halvtomme. Kaffen i seg selv smakte helt greit og var tilberedt på automatisk maskin. Bestillingen tok litt ekstra tid, servitøren kunne vært hyggeligere og hun hadde problemer med betalingsterminalen. Hun dro ut strømmen ved et uhell, så måtte vente på en restart av terminalen.

Romtips: Helt sikkert mye billigere, bedre og større på gaten utenfor.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, in9an
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära in9an,

Tusen tack för din värdefulla tilbakemelding. Vi är ledsna för din upplevelse och har följt upp detta vidare. Vi hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka vid en senare anledning, för en bättre upplevelse.

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fint og rent rom men ekstremt varmt, kjempe god seng og hyggelig personale. Litt skuffa over frokosten, veldig lite utvalg (mulig grunna covid). Hadde et fint opphold, men heis systemet var veldig tungvindt, ventet lenge på heisen spesielt fra frokosten!

Romtips: Genialt at man bare parkerer utenfor inngangen på hotellet også henter de bilen og kjører den i parkeringshuset på hotellet
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, siljemarieh2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära siljemarieh2019,

Tusen tack för din värdefulla återkoppling. Jag är glad att höra att du uppskattade rummet, sängen och vår personal. Vidare ska jag följa upp dina kommentarer så att vi kan förbättra oss.

Jag hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen, för ett bättre intryck.

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2021

Kjempe flott hotell med en unik atmosfære rett i Oslos hjerte. Synes det er kjempeflotte materialer og fin romfølelse. Man får en følelse av total luksus. Flott utsikt og deilig marmor badekar. Gode drinker og kort vei til alt i sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 27duxuy3y7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära 27duxuy3y7,

Tusen tack för din fantastiska återkoppling! Det glädjer oss att du hade en fin vistelse och vi hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart igen - För ännu en härlig upplevelse.

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser