Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 162
Vis tilbud
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
Destinia.com
USD 150
Vis tilbud
PricelineUSD 162
Hotels.comUSD 162
ZenHotels.comUSD 202
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 759)
Filtrer anmeldelser
1 759 resultater
Vurdering fra reisende
750
565
244
129
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
750
565
244
129
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
102107 av 1 759 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2021

Vi trengte et sted å sove for natten pga brannalarm i leiligheten, fikk null tilbud og ble møtt kaldt i døren. Minimum effort, BLI IKKE HER. Avskyelig kundesørvice, er ikke å finne på dette hotellet. Unngå dem på det sterkeste.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, IVictoriaD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2022

Kjære IVictoriaD,

Jeg ser at det er flere ting som ikke sto til dine forventninger, og dette beklager jeg på det sterkeste.

Vi vil alltid at våre gjester skal ha den best mulige opplevelsen av Oslo Plaza, så jeg kan ikke annet enn å beklage for at vi feilet på dette denne gangen.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre slik at vi kan forbedre oss for fremtiden.

Jeg håper du vil gi oss muligheten til å vise oss fra en bedre side i fremtiden.


Med venlig hilsen,
Bora Nika
Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2021

Takk for et fint opphold, god service, mat /frokost. Gleder meg å besøke hovedstaden igjen. Og håper at den utvendige heisen er oppe å gå igjen etter oppussing! Og at jeg får tid til en tur i bassenget som ikke ble denne gangen

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, viviandag75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära viviandag75,

Tusen tack för din trevliga återkoppling!

Det gör mig gör glad att höra du hade en fin upplevelse här på Oslo Plaza. Vi glädjer oss till att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2021

hotell som kan anbefales, veldig god frokost uten kø, meget bra beliggenhet med kort vei til det meste, ikke noe problem med parkering, anbefaler å oppgradere rommet til superior med utsikt, helt magisk

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Stadsbygd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära Stadsbygd,

Tusen tack för din fantastiska återkoppling. Det glädjer mig att höra at du uppskattade frukosten, vår plassering och utsikt. Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021

greit plass dette. for en storbyferie med familie så ligger den perfekt til. De hadde god frokost, men mangler lit grønnsaksvalg. Det er tredje gangen jeg bor på dette hoteller. ganske sikkert ikke mitt siste besøk.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, tormodbr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära tormodbr,

Tusen tack för din fantastiska återkoppling. Jag hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2021

En hyggelig betjening tok imot oss ved innsjekk. Veldig hyggelig og blid. Fikk oppgradert rom uten å spørre om det.
Frokosten var god! Gode rutiner på hygiene med tanke på covid, og det ble ryddet og vasket godt under frokosten.

Eneste minuset var at bassenget var ganske lite hvis det var mange barn der og lekte, så det ble ikke så lett for oss å ta en svømmeøkt. Kanskje det kunne vært greit å sette en noen egne tider kun for voksne i bassenget.
Badstuen var deilig, og garderobene var ren og ordentlig.

Takk for et flott opphold! Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, lisemor1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära lisemor1,

Tusen tack för din trevliga återkoppling! Jag är glad att höra att ni fick ett varmt välkomnande och att ni uppskattade det uppgraderade rummet. Också att frukosten var omtyckt. Vidare sätter jag pris på dina kommentarer och jag hoppas vi får glädjen att välkomna er snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser