Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 155
Vis tilbud
Expedia.com
USD 157
Vis tilbud
Etrip
USD 149
Vis tilbud
PricelineUSD 155
Hotels.comUSD 157
getaroom.comUSD 162
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 824)
Filtrer anmeldelser
1 824 resultater
Vurdering fra reisende
767
584
257
137
79
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
767
584
257
137
79
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
122127 av 1 824 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2021

Utrolig hjelpsomme og imøtekommende personale i resepsjonen. Vi ankom lenge før insjekk for å sette fra oss bagasje, men fikk byttet rom slik at vi fikk komme inn med en gang. I tillegg skulle vi dra sent etter 3 dagers opphold, og da fikk vi sen utsjekk til 6 om kvelden, så det var helt supert!

Ser frem til neste besøk!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, E9386BWanjal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Silje Garmanslund, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Kjære E9386BWanjal,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på.
Vi er glad for å høre at personalet var hjelpsomme, imøtekommende og dere fikk anledning til sen utsjekk.

Vi ser fram mot å ønske dere velkommen til Oslo og Oslo Plaza ved neste anledning.

Med vennlig hilsen
Silje
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2021

Vi trengte et sted å sove for natten pga brannalarm i leiligheten, fikk null tilbud og ble møtt kaldt i døren. Minimum effort, BLI IKKE HER. Avskyelig kundesørvice, er ikke å finne på dette hotellet. Unngå dem på det sterkeste.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, IVictoriaD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2022

Kjære IVictoriaD,

Jeg ser at det er flere ting som ikke sto til dine forventninger, og dette beklager jeg på det sterkeste.

Vi vil alltid at våre gjester skal ha den best mulige opplevelsen av Oslo Plaza, så jeg kan ikke annet enn å beklage for at vi feilet på dette denne gangen.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre slik at vi kan forbedre oss for fremtiden.

Jeg håper du vil gi oss muligheten til å vise oss fra en bedre side i fremtiden.


Med venlig hilsen,
Bora Nika
Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2021

Takk for et fint opphold, god service, mat /frokost. Gleder meg å besøke hovedstaden igjen. Og håper at den utvendige heisen er oppe å gå igjen etter oppussing! Og at jeg får tid til en tur i bassenget som ikke ble denne gangen

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, viviandag75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära viviandag75,

Tusen tack för din trevliga återkoppling!

Det gör mig gör glad att höra du hade en fin upplevelse här på Oslo Plaza. Vi glädjer oss till att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2021

hotell som kan anbefales, veldig god frokost uten kø, meget bra beliggenhet med kort vei til det meste, ikke noe problem med parkering, anbefaler å oppgradere rommet til superior med utsikt, helt magisk

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Stadsbygd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära Stadsbygd,

Tusen tack för din fantastiska återkoppling. Det glädjer mig att höra at du uppskattade frukosten, vår plassering och utsikt. Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021

greit plass dette. for en storbyferie med familie så ligger den perfekt til. De hadde god frokost, men mangler lit grønnsaksvalg. Det er tredje gangen jeg bor på dette hoteller. ganske sikkert ikke mitt siste besøk.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, tormodbr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Josefine Ringsby, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Kära tormodbr,

Tusen tack för din fantastiska återkoppling. Jag hoppas vi får glädjen att välkomna dig tillbaka snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Josefine Ringsby
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser