Vi skulle bare overnatte 1 natt og hadde store forventninger til dette flotte hotellet vi hadde sitt bilder av på nettet. Vi var innom kvelden før for å spør om parkering osv og om det var mulig å få sjekket inn i 12 tiden dagen etter, siden vi skulle sjekke ut av det andre hotellet da. Hun vi snakket med var hyggelig og sa at det mest sannsynlig gikk i orden men det måtte vi se dagen etter. Jeg ringte 1 time før kl 12 dagen vi skulle sjekke inn og kom til resepsjonen der jeg møtte en dame som var veldig lite serviceinnstilt og jeg følte meg rett å slett til bry! Burde hatt seg et serviceinnstilt-kurs. Hun mente at dette som hun dagen før hadde sakt stemte nok ikke for de kunne garantere innsjekk fra kl 15.00 , noe jeg var full klar over men lurte bare på mulighet for å sjekke inn tidligere. Det var heller ikke særlig rent på rommet, var også noe galt med tv og det var også noe teknisk galt med glassheisen noe som vi også hadde sitt fram til å prøve. Om kvelden hadde vi problemer med noe lys på rommet og ringte resepsjonen først 1 gang og hun sa at det skulle komme en fra resepsjonen opp , noe det ikke gjorde, vi ringte igjen og det samme ble sakt da , og vi ventet i ytterligere 30 min da vi ringer igjen og får til svar om vi har ringt feil for de visste ikke at rommene deres hadde dette! At d går an! Om sider kom en mann opp å hjelpte oss - men meget lite serviceintilt og foor fort ut igjen. Veldig skuffende og lite hyggelig opphold! Kommer ikke til å bestille her igjen.