Nilsensusanne8
Fjerdingby, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Oslo Plaza, General ManagerRadisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. aug. 2022
Kjære Susanne

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Vi setter pris på dine positive kommentarer om hotellets omgivelser og maten. Det var hyggelig å lese at du hadde opplevelsen av å besøke bassenget også.
Vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake som våre gjester.

0.4 km fra Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
0.9 km fra Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Double room
0.5 km fra Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
0.3 km fra Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Our lounge area on the second floor
1.1 km fra Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Se flere hoteller i Oslo
1 061
1 061
Anmeldt 19. juli 2022

Kjekt å være på Plaza etter gammalt. Fint ophold i Oslo der vi besøkte diverse butikker og Munch museet i Bjørvika. Karl Johansgate vart inspisert, og dei fleste mulige sitte/venteplasser vart testa..

Takk, odale599105
Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2022

Kjære Gjest

Tusen takk for at du tok deg til til å gi oss tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at hotellets beliggenhet var nyttig for dem og at de var fornøyd med oppholdet hos oss.

Anmeldt 17. juli 2022

Passer dårlig for barn. Skybar stengt, dette var grunnen til at hotellet ble valgt. Hadde kjørt i 8 timer og ville chille litt der før leggetid. Lite vennlighet i resepsjonen. Prislappen i app er uten skatter og frokost. Dette kom dårlig frem. Føler oss lurt.

Takk, Linn K

Kjære Linn

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Jeg ser at det er flere ting som ikke sto til dine forventninger, og dette beklager jeg på det sterkeste. Vi vil alltid at våre gjester skal ha den best mulige opplevelsen av Oslo Plaza, så jeg kan ikke annet enn å beklage for at vi feilet på dette denne gangen. Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre slik at vi kan forbedre oss for fremtiden.
Jeg håper du vil gi oss muligheten til å vise oss fra en bedre side i fremtiden.

Mvh

Anmeldt 16. juli 2022

Flott, lyst og generelt bra rom. Trivilig personale. Skulle egentli berre spørre om å få sette frå oss bagasje klokka 1000, men siden rommet var klart, fekk vi sjekke inn tidlig. Veldig flott service. Litt Trang frukost sal, men greit utval av mat.

Takk, DagInge78

Kjære Gjest

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at de var fornøyd med rommet og fasilitetene på hotellet. Vi setter pris på dine gode kommentarer om våre ansatte og det var positivt at vi hadde anledning til å sjekke dem inn tidlig når de ankom hotellet.

Anmeldt 16. juli 2022

Var på opplevelsestur med min datter, og vi koste oss stort. Vi følte oss veldig trygg på hotellet, og vi møtte bare hyggelige folk som var veldig behjelpelig og imøtekommende. Anbefales på det sterkeste, og vi kommer igjen.

Takk, mskotnes

Kjære Gjest

Tusen takk fir at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om ditt opphold hos oss. Det var hyggelig å lese at du og din datter hadde en fin opplevelse hos oss og at dere følte dere trygge i våre ansattes hender. Dette skal vi formidle videre og jeg er sikker på at det vil motivere dem å fortsette å yte personlig service.

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Vi skulle bare overnatte 1 natt og hadde store forventninger til dette flotte hotellet vi hadde sitt bilder av på nettet. Vi var innom kvelden før for å spør om parkering osv og om det var mulig å få sjekket inn i 12 tiden dagen etter, siden vi skulle sjekke ut av det andre hotellet da. Hun vi snakket med var hyggelig og sa at det mest sannsynlig gikk i orden men det måtte vi se dagen etter. Jeg ringte 1 time før kl 12 dagen vi skulle sjekke inn og kom til resepsjonen der jeg møtte en dame som var veldig lite serviceinnstilt og jeg følte meg rett å slett til bry! Burde hatt seg et serviceinnstilt-kurs. Hun mente at dette som hun dagen før hadde sakt stemte nok ikke for de kunne garantere innsjekk fra kl 15.00 , noe jeg var full klar over men lurte bare på mulighet for å sjekke inn tidligere. Det var heller ikke særlig rent på rommet, var også noe galt med tv og det var også noe teknisk galt med glassheisen noe som vi også hadde sitt fram til å prøve. Om kvelden hadde vi problemer med noe lys på rommet og ringte resepsjonen først 1 gang og hun sa at det skulle komme en fra resepsjonen opp , noe det ikke gjorde, vi ringte igjen og det samme ble sakt da , og vi ventet i ytterligere 30 min da vi ringer igjen og får til svar om vi har ringt feil for de visste ikke at rommene deres hadde dette! At d går an! Om sider kom en mann opp å hjelpte oss - men meget lite serviceintilt og foor fort ut igjen. Veldig skuffende og lite hyggelig opphold! Kommer ikke til å bestille her igjen.

Takk, Olaug93
Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2022

Kjære Olaug

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding om ditt opphold. Jeg ser at det er flere ting som ikke sto til dine forventninger, og dette beklager jeg på det sterkeste. Vi vil alltid at våre gjester skal ha den best mulige opplevelsen av Oslo Plaza, så jeg kan ikke annet enn å beklage for at vi feilet på dette denne gangen. Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre slik at vi kan forbedre oss for fremtiden.

Mvh