ovelaupstad
Se flere hoteller i Oslo
1 035
1 035
Anmeldt 4 uker siden

Oslo plaza er et overpriset hotell. De har 37 etg og det er jo en festlig opplevelse, men det er j nesten det eneste også. Små rom med et håndkle for lite, komplisert heissystem, et lite frokostbord, en litt emmen lukt i resepsjonen, ingen kaffetilbud i lobbyen og lange køer både til innskjek og bagasje innlevering/utlevrring. Og narkomane og fyll rett utenfor døra. Du betaler for utsikten.

Romtips: Velg et annet annet hotell.
Dato for oppholdet: august 2024
Takk, Pioneer13035218468
Anmeldt 27. august 2024

Vi kommer garantert tilbake 😁
Cappuccino i frokosten var kjempe god og frokosten var dt mye og velge i 😁😁

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, susannefuglesteg85
Anmeldt 1. august 2024

Flott beliggenhet i sentrum av Oslo,
Veldig imøtekommende stab.
Eksepsjonellt god frokost, med variert innhold.

Takk, arnfinnbrevik58
Oslo Plaza, General Manager på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2024

Kjære arnfinnbrevik58,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du hadde en flott hotellopplevelse hos oss på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo. Det er spesielt hyggelig å høre at du satte pris på vår sentrale beliggenhet, den imøtekommende staben, og den eksepsjonelt gode frokosten. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 28. juli 2024

Vi var å spurte i resepsjonen om flere baderomsartikler, og personalet forteller at de skulle komme på rommet. Etter 1,5 time venting ringer vi ned, da kommer personalet opp med 1 stk shampoo og showergel.

Ved frokost kom vi til frokosten kl.10.15, frokosten stengte 10.30. Allerede når vi kom var personalet i gang med å ta inn maten. Når kl. var 10.30 fikk vi ikke hente mere drikke. Når kl. var 10.45 kommer personalet å sier de skal vaske og vi blir fratatt tallerkener med mat på, etterhvert blir vi «kastet» ut av restauranten.

Takk, jeremy i

Kjære Jeremy,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Jeg er virkelig lei meg for å høre om de utfordringene du opplevde under ditt opphold. Det er helt uakseptabelt at det tok så lang tid å få levert baderomsartikler til rommet, og at vi bare leverte én sjampo og én dusjsåpe etter ventetiden. Dette er ikke den standarden vi ønsker å tilby våre gjester.

Når det gjelder frokosten, er jeg lei meg for at dere følte dere ble hastet ut av restauranten og at maten ble ryddet bort før frokosten offisielt var over. Det er viktig for oss at alle gjester får en god opplevelse, selv når frokosten nærmer seg slutten. Vi skal ta dette opp med vårt team for å sikre at slike situasjoner ikke skjer igjen.

Jeg beklager på det sterkeste for disse uheldige opplevelsene, og vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å vise deg den servicenivåen vi er kjent for.

Anmeldt 22. juli 2024

Vi stor koste oss på hotellet. Kjempe fint hotellrom og kjempe fin utsikt . Koselig å sitte å slappe av der med bassenget.

Takk, susannipen

Kjære susannipen,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du hadde et flott opphold hos oss på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo. Det er flott å vite at du satte pris på hotellrommet, den fine utsikten, og at du koste deg ved bassenget. Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden!