Selve opplevelsen var bra. Det var bra lyd på tven og jeg fikk til god søvn. Det som var litt negativt var innsjekkingen og selve hotellrommet. Ansatte hadde gitt oss beskjed om at det egentlig var 20års aldersgrense for å booke hotellen og ikke hadde gitt oss noen mail om at det ikke gikk. Det førte til at jeg fikk mye stress ved insjekkingen. Det sto ikke noen steder om at det var 20års aldersgrense og derfor trodde vi at det var 18års grense til å bestille hotellet. Vi hadde det perfekt helt til innsjekkingen. Ansatte hadde også «truet» oss indirekte om at vi kom til å bli direkte kastet ut om det var bråk eller mye tull, som om vi var barn. Det var litt irriterende men han lot oss komme inn på hotellet.
Selve rommet var ikke klart. Der virket som de ikke hadde gjort rommet klart til vi kom og dermed var det mye mugg på selve badet, lyset som hadde falt ved sengen og mye støv på bordene. Taket hadde mange merker, veggen hadde begynt å sprekke opp. Selve viewet og vinduet var nice og perfekt med fin utsikt men med alt det inne ga det oss relativt dårlig fordom mot et hotell som hadde 4 1/2 stjerne.