Vi startet oppholdet på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo med å få vite at vår bestilling av dobbeltseng var blitt til et dobbeltrom med to enkeltsenger. De sa at problemet ligger hos bookingsystemet til Hotels.com. Selv om man krysser av for king size bed, står det bare oppført som en preferanse og er ikke sikkert man vil få. Vi endte med å betale 600 kr ekstra for å oppgradere rommet til dobbeltseng for to dager. Som om ikke prisene der er dyre nok fra før.
Hvor problemet egentlig ligger og hvem som har ansvaret for det har ikke jeg satt meg godt nok inn i til å vite, men det jeg har lært av denne erfaringen at man bør bestille direkte gjennom hotellets hjemmeside. Da har man uansett mer å slå i bordet med om noen problemer skulle oppstå.
Men utfordringene stoppet ikke der.
Da vi åpnet dørene til det nye rommet vi hadde fått tildelt befant det seg allerede en annen mann der. Han hadde de visst glemt å legge inn i systemet. Etter enda en runde i resepsjonen og denne gangen fikk vi med rette gratis oppgradering til 19 etasje, fungerte ikke nøkkelkortene våre. Vi var bra forbannet da vi gikk innom resepsjonen for tredje gang.
Heldigvis gikk ting bare oppover etter det. Rommet i 19 etasje var veldig fint og med en helt fantastisk utsikt. Skybaren i 21 etasje innfridde til forventningene. Flott lokale, flinke bartendere og gode drinker. Til tider litt vel høy musikk.
Frokosten bydde på tusen alternativer, i hovedsak flinke, effektive og observante servitører og en deilig atmosfære med passende musikk til.
Bassenger var fint, men ganske lite, så det ble fort trangt når 6 - 10 personer ønsket å benytte seg av det samtidig.
Beliggenheten er bra, med kort vei til slottet, karl Johan og Nationalteateret.