Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 490
kr 1 490
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (770)
Filtrer anmeldelser
770 resultater
Vurdering fra reisende
243
223
143
85
76
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
243
223
143
85
76
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5964 av 770 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2022

Ble møtt med kø og svært treg resepsjon under checkin, var 15 minutter før tiden og fikk beskjed om at rommet ikke var klart og at vi måtte sjekke inn senere.
Når vi igjen i 17 tiden skulle sjekke inn igjen, måtte vi igjen vente svært lenge på service og med kø i resepsjon.
Når vi omsider kom på rommet fant vi sokker fra tidligere besøkende på gulvet, noe som tyder på dårlig renhold på rommet. Ellers var hotellet fint med gode rom og greit bad.

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 399runarv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2022

Kjempefint hotell og rom. Frokosten var veldig bra med mye variasjon. Innsjekk derimot tok utrolig lang tid, hvor vi stod å ventet i over 30 minutter. Og når det først var vår tur, så «skulle bare» resepsjonisten gjøre noe, som førte til at vi måtte vente minst 5 minutter til. Var kun to stk som stod i resepsjonen, og til tider bare en. Og det er for dårlig når det er så lang kø for innsjekk.

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, idamaries96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2022

Overnattet her da vi skulle på Rammstein-konsert. Det er turistsesong og den største konserten i Norge noensinne, og hotellet virket veldig uforberedt på at det da kommer mange folk på en gang. Vi sto 30-40 minutter i kø, og hver innsjekk virket å ta 5-10 minutter. Dette er det tregeste innsjekken jeg noen sinne har opplevd. Når det da i tillegg er noen gjester som åpenbart sniker i køen og likevel får hjelp, blir det bare irriterende å stå der. Personalet virket til å kun gjøre minimum service, og vi fant ut mye senere at de har egen parkeringskjeller, istedet for den vi brukte ved siden av.
Rommet vi fikk var et handicap-rom. Stort og fint og rent, med egen veranda.
Selv om rommene var greie, vil jeg anbefale å finne et annet hotell å bo på som gir deg mer verdi for pengene.

Dato for oppholdet: juli 2022
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Dag Atle M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2022

Rot med bookingen. Badekar hadde ikke propp, så måtte vente i flere timer på å få brukt badekar. Dørkort virket ikke. Måtte i resepsjonen flere ganger for å fixe ting som manglet og ikke virket. Ble møtt av en frekk blond kvinne i både inn og utsjekk.
Svært Dårlig utvalg av glutenfri mat på frokosten. Manglet brød. Så ble kun knekkebrød, og tørr muffins til frokosten.
Rot med bookingen gjorde at vi måtte avbryte oppholdet en dag tidligere. Veldig lite trivelig hotellopphold.
Skulle hatt kompensasjon for ødelagt ferie!
Ikke dette man ønsker seg på ett 4 stjerners hotell.

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, hhervi781805
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2022

Opplevde lang ventetid ved innsjekk, der det var mye rot og de i resepsjonen måtte dra å løpe overalt. Dette er noe som burde vært lett ungått med å prøve å sjekke folk inn før innsjekkingstiden som er kl 1500. Bestilte rom god tid i forveien. Og ba da om 2 senger, som jeg ikke kunne få under noen omstendigheter når jeg møtte opp. Å når vi kom på rommet så måtte vi møte ei seng som var full av urinflekker på overmadrassen.. Ikke fornøyd

Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, eivers631997
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser