Vi pleier å bo på dette hotellet ca 1-2 ggr per år. Vi pleide å elske dette hotellet, men må si at standarden har falt betraktelig bare de siste 2 årene. For det første tok det 35 min å sjekke inn da vi kom. Det var ikke spesielt mange gjester men det tok de ca 15 min innsjekkingens per gjest. Det var stor frustrasjon blant de andre gjestene også. Rommet var helt ok. Fint med stor balkong. Rommer Trenger nok litt oppgradering men hovedproblemet var renhold. Det lå igjen søppel på gulvet etter andre gjester. Sengen var god. Litt myk om man liker dette. Badet har ok størrelse. Stor dusj. Frokosten har også blitt veldig innskrenket siste årene. Før kunne man bestille ulike egg fra menyen og få ferskpresset juice og kaffe. Nå er det kun maskin eller svart kaffe tilgjengelig, samt juice fra billigkartong. Ellers godt utvalg av brød, men lite utvalg av pålegg. Samme problemet var også utsjekk. Lang ventetid. Her kunne jeg selvsagt valgt å sjekke ut selv men ville bla informere om en tv kontroll som ikke virket. Hadde ikke tid til å prøve ut bassenget denne gangen. Plasseringen av hotellet er supersentralt og det eneste som gjør det verdt å ta et besøk dessverre. Service standard og hotellfrokosten må få et stort løft dersom man skal forsvare å bruke så mye penger på et hotellrom i fremtiden.