jskogl305131
3,0 av 5 boblerAnmeldt 3. juli 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Helena Hauge Grøndahl, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. juli 2023
Kjære jskogl305131, takk for at du tokd eg tid til å gi oss din tilbakemeldig. bekalger virkelig at renholdet ikke var på plass, dette er tatt videre med rengjørings avdelig. Veldig kos å lese at du likte ellers hotellet og betjening. Håper å se deg hos oss igjen så vi kan gi deg en enda bedre opplevelse. Mvh helena H.G. Rooms Division manager
Romservice
Double room
1.1 km fra Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 2. juli 2023

Flott hotell med enestående personell i resepsjonen og ved frokost 👌
God service og alt man trenger for en fin opplevelse.
Fikk dessverre ikke rom i høyden, men fine og rene rom som ga ett godt inntrykk.
Kommer garantert tilbake pga god service og gode senger og rom 🙂

Takk, Jon Inge B
Helena Hauge Grøndahl, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2023

Kjære Jon Inge B, tusen takk for så hyggelig tilbakemeldig. Virkelig så kos å lese at du satt pris på de ansatte og sengene. bekalger du ikke fikk rom i høyden jeg anbefaler å booke superior rom med utsikt eller et av våre premium rom da er man garantert et rom høyt oppe. Håper å se deg snart igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division manager

Anmeldt 2. juli 2023

Jeg skulle bruke tiden min her på hotellet før jeg skulle ta hjertekirurgi på sykehuset her. Bor egentlig i ålesund men er her noen uker fordi jeg er syk og skal behandles her. Er nå på et annet hotell der booking gjor feil igjen, men dette rettet respsjonisten for meg øyeblikkelig. (Eller han ba meg vente litt) ingen unnskylding at det var stressende , fordi jeg har som sagt vært på 1000 hoteller, og ingen har vært så uhjelpsom og usympatiske som dere, når det faktisk også er booking.com. e sitte der med dokumenta og med ett stort spørsmåls tegn. Og ikke noe ord om dette senere. Service mannageren kjæftet på meg!!!!!!! Spør de som jobbet der den dagen e var der!!!!!!!!!!!!

Takk, anambergsnev

Kjære anambergsnev, jeg beklager for opplevelse du hadde. Jeg skal selvføelgie sjekke opp å tak i dette. Jeg håper operasjonen gikk bra og du føler deg bedre. Håper å se deg hos oss igjen så vi kan få rettet opp inntrykket. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Anmeldt 23. juni 2023

Rotete innsjekk og booking-system, fant ikke min bestilling. Måtte sjekke ut til nytt rom for natt nr.2
Åpen dør til felles-terrasse var eneste luftemulighet da air-condition ikke virket.
Masse støy fra trikk.
Bra frokost.

Takk, Kvalitetsreise
Helena Hauge Grøndahl, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2023

Kjære Kvalitetsreise, tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemeldig. Beklager for opplevelse du hadde hos oss. Om man booker 2 forskjellige reservasjoner så må man dessverre innom resepsjonen for å autoriserer kortet og få nytt nøkelkort til rommet. I henhold til AC så har vi ikke air conditon kun air cooling som gjør at man kan sette temperaturen ned 3 grader, men om man har vindu eller vernada dlr åpen så vil denne skru seg av automatisk. Kos å lese at du likte frokosten. Håper å se deg hos oss igjen. Mvh helena H.G. rooms Division manager

Anmeldt 22. juni 2023

Flott utsikt. Teppegulvet på rommet var ikke rengjort ordentlig, det var noe rødt og klissete flere steder på gulvet som ikke var vasket bort. Ellers var rommet stort, og hadde hårføner og kjøleskap. Innsjekk og utsjekk tok litt vel lang tid, men personalet var hyggelige og hjelpsomme! Godt frokost utvalg.

Takk, JulieSofieB

Kjære JulieSofieB, Tusen takk for hyggelig tilbakemeldig. Beklager så mye om teppet på gulvet dette har jeg tatt med houskeeping slik at de fikser med en gang. Hygelig å høre at du ellers likte romme og personalet. Håper å se deg hos oss igjen. mvh helena H.G. rooms Division manager

Anmeldt 19. juni 2023

Dårlige på innsjekk og utsjekk. Ventet over en time i kø for inn og utsjekk. Ingen kontroll da vi skulle hente vår bagasje. Vi kunne likesågodt tatt med de koffertene vi ville. Sykt varmt på rommet og lite muligheter til å regulere dette selv. Vi bor ikke her igjen

Takk, shanse195993
Helena Hauge Grøndahl, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2023

Kjære shanse195993, takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Jeg beklager virkelig opplevelsen du hadde hos oss. Kommentarene dine vil bli delt med teamet og brukt i vårt forbedringsarbeid. Håper du kan gi oss en ny sjanse slik at vi kan forbedre inntrykket ditt. Med vennlig hilsen Helena H.G. Rooms Division Manager