Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 247
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Booking.com
USD 246
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 337
USD 234
Vis tilbud
Hotels.comUSD 247
TravelocityUSD 247
Trip.comUSD 337
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (853)
Filtrer anmeldelser
854 resultater
Vurdering fra reisende
483
207
84
46
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
483
207
84
46
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3843 av 854 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2018

Dette hotellet har litt atmosfære av gamle Oslo selv om rommene er flotte og moderne. hotellet er plassert midt på Karl Johan og sånn sett helt perfekt plassert når man skal på bytur. hotellet har også en flott terassebar i tilknytning som anbefales. god steming :-)

Romtips: rom med utsikt utover mot Karl Johan er flott
Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, roars566
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stina C, Public Relations Manager på Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Kjære Roar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt på Grand Hotel Oslo. Vi er veldig glade for å se at du har hatt det bra her hos oss! Vi er stolte over plasseringen i hjertet av Oslo, og glad for å høre at det blir satt pris på.
Positive tilbakemeldinger er veldig motiverende og jeg kan forsikre deg om at dette vil bli kommunisert til teamet her på Grand Hotel Oslo.
Ønsker deg en riktig fin dag.

Med vennlig hilsen
Stina
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Veldig fine, romslige og rene rom. Hyggelig service fra alle vi har møtt. Nydelig frokost, og deilig med utsjekk kl 12.00. Beliggenheten er også veldig sentral, og fine spafasiliteter på hotellet. Alt i alt veldig, veldig bra

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Hannah3882
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stina C, Public Relations Manager på Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Kjære Hannah

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt på Grand Hotel Oslo. Vi er veldig glade for å se at du har hatt det bra her hos oss!
Positive tilbakemeldinger er veldig motiverende og jeg kan forsikre deg om at dette vil bli kommunisert til teamet her på Grand Hotel Oslo.
Ønsker deg en riktig fin dag.

Med vennlig hilsen
Stina
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Utrolig flott hotell! Fine rom, deilig seng og ekstremt god frokost. Eneste som trekker ned er at det er veldig lytt mellom rommene der vi ble plassert denne gangen, men det har ikke vært noe problem. Flott skybar i tilknytning til hotellet.
Vi kommer helt sikkert tilbake!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, stillll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
omtk, Social Media Coordinator på Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2018

Hei stokkks,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding.

Med vennlig hilsen,

Ole K

Social Media Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Må si at etter en helg med familien på Grand i Oslo så er det på tide å finne andre alternativer til overnatting.
Det er ikke mange hotell som kan skilte med lokalisering men så stopper det. Når prisen for et std rom nærmer seg 3000 pr natt så bør en kunne stille små krav.

Har tatt med noen av våre highligts og unnlatt det som blir pirk

Rommene er for så vidt OK men med inngangs dører som henger og badedører som
henger, løse gulvlister. og gliper i dørene .
Vi hadde for første natt bestilt baby seng . den var ikke på plass. heller ikke x håndklær. slik at disse måtte deles
Lørdags morgen skulle minsten bades i badekaret . i utgangspunktet var det dårlig avløp på tross av rom i 6 etg. men når vi skulle tømme badekaret så rant det over hele badegulvet med alskens merkelige partikler fra sluken .

Når vi bestiller et hotell med "spa" anlegg eller badebasseng så forventer en at alle skal kunne benytte det . men fra dette ble outsorcet så har forutsetningene endret seg hele tiden. fra det at en kunne skifte i spa området, barn hadde adgang hele veien , til alders grende osv. det er ikke en kjell oppgave å forklare for en 3 åring og en 11 åring at nå fikk de ikke lov til å bade mer i bassenget ( det var et annet par på vei ut av anlegget når vi ankom )

At Room service og står og banker på døren klokken 2330 natt til søndag og vekker alle på rommet uten at vi hadde bestilt noe er jo heller ikke noe som borger for kvaliteten.

Så totalt sett så satser vi på at det finnes bedre alternativer i oslo ved våre fremtidige besøk spesielt når en tar pris og sammenligner mot produktet .

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 393oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
omtk, Social Media Coordinator på Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018

Hei Ole S,

Takk for at du gitt oss tilbakemelding.

Først ønsker jeg å beklage på vegne av hotellet over at du ikke har hatt et god opplevelse hos oss.

Vi har tatt opp dine punkter vedrørende baderommet og roomservice med vårt team.

Når det gjelder velværebassenget i 8. etasje er man velkommen fra 12 år. Vi beklager at dette ikke har kommet godt nok fram.

Vi håper at dere vil komme tilbake igjen, slik at vi får gitt dere en positiv opplevelse - slik det skal være.

Med vennlig hilsen

Ole K

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Full pott, upælagelig service, gode romslige og luftige rom, god luftkvalitet og fantastiske senger, med godt sengetøy. Her er alt gjennomført profesjonelt fra du går inn døren, til du dessverre forlater hotellet. Anbefales på det sterkeste, vi kommer tilbake...

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, FarAway543253
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
omtk, Social Media Coordinator på Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018

Hei Pål-Stian,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen!

Med vennlig hilsen,

Ole K

Social Media Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser