Vi skulle på konsert og tenkte å unne oss litt luksus. Jeg kom tidlig til Oslo denne dagen og tok kontakt med hotellet for å høre om tidlig innsjekk var mulig. Jeg fikk beskjed om at det dessverre ikke gikk. Innsjekk er tidligst klokken 14.00 fikk jeg beskjed om. Klokken 14.00 var ennå ikke rommet klart så jeg gikk å spiste middag på byen. Etter middag gikk jeg tilbake til hotellet, klokken var blitt over godt over 15.00 før jeg kunne sjekke inn. Rommet var stort og pent dekorert. Sengene var gode å ligge i og rengjøringen var utmerket. Det som var den positive overraskelsen var kvaliteten på tøflene! Skulle ønske alle hotell hadde slike tøfler. Rommet virket noe slitt, og var nok klar for en oppussing. Støyisoleringen var veldig bra og vi hadde en fantastisk utsikt. Roomservice var OK, men det tok lenger tid en jeg er vant med fra andre hotell. Kanskje hadde de mye å gjøre. Det sto pelegrino vann på nattbordet og ved turn down service ble ytteligere en flaske tilbudt. Frokosten hadde et stort utvalg og maten virket som fersk. Det som trakk ned ved frokosten var servise fra betjeningen. Vi venter ennå på den kaffekannen vi skulle få til bordet :-). Det som var direkte dårlig med oppholdet var utsjekking. Når klokken nærmet seg 12.00 ringte jeg ned og spurte om vi få sen utsjekk med tanke på at vi fikk vårt rom så...Vi skulle på konsert og tenkte å unne oss litt luksus. Jeg kom tidlig til Oslo denne dagen og tok kontakt med hotellet for å høre om tidlig innsjekk var mulig. Jeg fikk beskjed om at det dessverre ikke gikk. Innsjekk er tidligst klokken 14.00 fikk jeg beskjed om. Klokken 14.00 var ennå ikke rommet klart så jeg gikk å spiste middag på byen. Etter middag gikk jeg tilbake til hotellet, klokken var blitt over godt over 15.00 før jeg kunne sjekke inn. Rommet var stort og pent dekorert. Sengene var gode å ligge i og rengjøringen var utmerket. Det som var den positive overraskelsen var kvaliteten på tøflene! Skulle ønske alle hotell hadde slike tøfler. Rommet virket noe slitt, og var nok klar for en oppussing. Støyisoleringen var veldig bra og vi hadde en fantastisk utsikt. Roomservice var OK, men det tok lenger tid en jeg er vant med fra andre hotell. Kanskje hadde de mye å gjøre. Det sto pelegrino vann på nattbordet og ved turn down service ble ytteligere en flaske tilbudt. Frokosten hadde et stort utvalg og maten virket som fersk. Det som trakk ned ved frokosten var servise fra betjeningen. Vi venter ennå på den kaffekannen vi skulle få til bordet :-). Det som var direkte dårlig med oppholdet var utsjekking. Når klokken nærmet seg 12.00 ringte jeg ned og spurte om vi få sen utsjekk med tanke på at vi fikk vårt rom så sent dagen før. Jeg fikk da beskjed om at det kunne jeg selvfølgelig få, kroner 200 vil bli lagt til romprisen for hver påbegynt time.
Grand opplevdes denne natten ikke noe bedre en andre hotell i nærheten. Den store forskjellen er at andre hotell koster bare 1/3 av prisen.Mer
Vis mindre