Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 3 483
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Scandic Hotels
kr 3 483
Agoda.com
kr 3 128
Enkel og rask bestilling
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
445Hellas
Kamari, Hellas
4,0 av 5 boblerAnmeldt 2. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stina C, Public Relations ManagerGrand Hotel Oslo by Scandic, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. des. 2018
Kjære gjest

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt på Grand Hotel Oslo. Vi er veldig glade for å se at du har hatt det bra her hos oss!
Positive tilbakemeldinger er veldig motiverende og jeg kan forsikre deg om at dette vil bli kommunisert til teamet her på Grand Hotel Oslo.
Ønsker deg en riktig fin dag.

Med vennlig hilsen
Stina
Grand Hotel Oslo
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 4 126
  • Hotels.com
    kr 4 790
  • Agoda.com
    kr 3 706
  • Expedia.com
    kr 4 823
0.7 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Booking.com
kr 2 370
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 495
  • Agoda.com
    kr 2 118
  • travelup.com
    kr 2 175
0.1 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 475
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 605
  • Agoda.com
    kr 2 242
  • Expedia.com
    kr 2 623
0.9 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 190
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 3 040
  • Official Site
    kr 2 690
  • Hotels.com
    kr 3 040
0.2 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
Booking.com
kr 1 217
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Tripadvisor
    kr 1 225
  • Priceline
  • Hotels.com
    kr 1 217
0.6 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Our lounge area on the second floor
Booking.com
kr 1 149
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 115
  • Agoda.com
    kr 862
  • Hotels.com
    kr 1 197
0.2 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 487
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 384
  • Expedia.com
    kr 1 602
4.1 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 090
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 690
  • Agoda.com
    kr 2 539
  • Expedia.com
    kr 2 690
1.1 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Booking.com
kr 1 268
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 913
  • ZenHotels.com
    kr 1 630
0.4 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Radissonhotels.com
kr 2 415
  • Booking.com
    kr 2 415
  • Tripadvisor
    kr 2 415
  • Priceline
0.9 km fra Grand Hotel Oslo by Scandic
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 129)
Filtrer anmeldelser
1 129 resultater
Vurdering fra reisende
617
252
118
82
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
617
252
118
82
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9398 av 1 129 anmeldelser
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Vi skulle på konsert og tenkte å unne oss litt luksus. Jeg kom tidlig til Oslo denne dagen og tok kontakt med hotellet for å høre om tidlig innsjekk var mulig. Jeg fikk beskjed om at det dessverre ikke gikk. Innsjekk er tidligst klokken 14.00 fikk jeg beskjed om. Klokken 14.00 var ennå ikke rommet klart så jeg gikk å spiste middag på byen. Etter middag gikk jeg tilbake til hotellet, klokken var blitt over godt over 15.00 før jeg kunne sjekke inn. Rommet var stort og pent dekorert. Sengene var gode å ligge i og rengjøringen var utmerket. Det som var den positive overraskelsen var kvaliteten på tøflene! Skulle ønske alle hotell hadde slike tøfler. Rommet virket noe slitt, og var nok klar for en oppussing. Støyisoleringen var veldig bra og vi hadde en fantastisk utsikt. Roomservice var OK, men det tok lenger tid en jeg er vant med fra andre hotell. Kanskje hadde de mye å gjøre. Det sto pelegrino vann på nattbordet og ved turn down service ble ytteligere en flaske tilbudt. Frokosten hadde et stort utvalg og maten virket som fersk. Det som trakk ned ved frokosten var servise fra betjeningen. Vi venter ennå på den kaffekannen vi skulle få til bordet :-). Det som var direkte dårlig med oppholdet var utsjekking. Når klokken nærmet seg 12.00 ringte jeg ned og spurte om vi få sen utsjekk med tanke på at vi fikk vårt rom så sent dagen før. Jeg fikk da beskjed om at det kunne jeg selvfølgelig få, kroner 200 vil bli lagt til romprisen for hver påbegynt time.
Grand opplevdes denne natten ikke noe bedre en andre hotell i nærheten. Den store forskjellen er at andre hotell koster bare 1/3 av prisen.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, mortenw259
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stina C, Public Relations Manager på Grand Hotel Oslo by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Kjære Morten

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi din tilbakemelding på oppholdet hos oss.
Vurderingen fra fra våre gjester er veldig viktig for oss, siden det gir oss muligheter til å forbedre oss ytterligere. Vi er veldig lei for å høre at oppholdet hos oss ikke helt levde opp til forventningene

Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til Grand Hotel Oslo ved en fremtidig anledning, og å rette opp inntrykket.

Med vennlig hilsen
Stina
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Selv om enkelte rom er små i forhold til andre. Er det veldig hyggelig å bo der.
Rommet er rent og pent.
Det kan være noe dyrt å bi der, men med tanke på hvor sentralt det ligger er det ikke fullt så galt.
Frokosten er bare så bra og ikke minst til alle som jobber der. Fantastisk service

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 414kaib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stina C, Public Relations Manager på Grand Hotel Oslo by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Kjære gjest

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt på Grand Hotel Oslo. Vi er veldig glade for å se at du har hatt det bra her hos oss!
Positive tilbakemeldinger er veldig motiverende og jeg kan forsikre deg om at dette vil bli kommunisert til teamet her på Grand Hotel Oslo.

Ønsker deg en riktig fin dag.

Med vennlig hilsen
Stina
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018

Servicen er meget bra. Rommet var rent og fint presonalet var meget hjelpsomme. Frokosten i Grand Cafe er utmerket. Både Grad Cafe og Palmen er utmerkede restauranter. Dette er et utmerket hotell. Vi anbefaler det på det varmeste.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, scandinaver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stina C, Public Relations Manager på Grand Hotel Oslo by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Kjære gjest

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt på Grand Hotel Oslo. Vi er veldig glade for å se at du har hatt det bra her hos oss!
Positive tilbakemeldinger er veldig motiverende og jeg kan forsikre deg om at dette vil bli kommunisert til teamet her på Grand Hotel Oslo.

Ønsker deg en riktig fin dag, og hjertelig velkommen tilbake ved en fremtidig anledning.

Med vennlig hilsen
Stina
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Det er noe eget med Grand Hotel som gjør at vi svært ofte velger å komme tilbake. Baren serverer nydelige drinker, Palmen har fabelaktig Afternoon Thea, frokosten er uforglemmelig og rommene helt ok.
Atmosfæren, tradisjonen og roen vi får her er helt unik.
Vi har også ved flere anledninger fått oppgradert rom, det skjer ikke like ofte andre steder.

Vi kommer definitivt tilbake!

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, 595trudeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stina C, Public Relations Manager på Grand Hotel Oslo by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Kjære Trude

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt på Grand Hotel Oslo. Vi er veldig glade for å se at du har hatt det bra her hos oss!
Positive tilbakemeldinger er veldig motiverende og jeg kan forsikre deg om at dette vil bli kommunisert til teamet her på Grand Hotel Oslo.

Ønsker deg en riktig fin dag, og vi gleder oss til neste gang.

Med vennlig hilsen
Stina
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Dette hotellet har litt atmosfære av gamle Oslo selv om rommene er flotte og moderne. hotellet er plassert midt på Karl Johan og sånn sett helt perfekt plassert når man skal på bytur. hotellet har også en flott terassebar i tilknytning som anbefales. god steming :-)

Romtips: rom med utsikt utover mot Karl Johan er flott
Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, roars566
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stina C, Public Relations Manager på Grand Hotel Oslo by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Kjære Roar

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt på Grand Hotel Oslo. Vi er veldig glade for å se at du har hatt det bra her hos oss! Vi er stolte over plasseringen i hjertet av Oslo, og glad for å høre at det blir satt pris på.
Positive tilbakemeldinger er veldig motiverende og jeg kan forsikre deg om at dette vil bli kommunisert til teamet her på Grand Hotel Oslo.
Ønsker deg en riktig fin dag.

Med vennlig hilsen
Stina
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser