Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 308
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
ScandicHotels.com
USD 277
Vis tilbud
FindHotel
USD 249
Vis tilbud
Booking.comUSD 308
Hotels.comUSD 308
TravelocityUSD 308
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (877)
Filtrer anmeldelser
878 resultater
Vurdering fra reisende
496
212
88
46
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
496
212
88
46
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 878 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Etter mange år kom vi tilbake til Grand hotell ,og det skuffet ikke .

Nydelige oppussede rom ,og fellesarealer.
Vi savnet litt en kaffemaskin på rommet ,men ellers hadde det alt vi trengte . Gode senger og sittegrupper .

Skal vi sette fingeren på noe var det størrelsen på badehåndklene og litt renhold ,på et hotell av denne standarden ,skal det ikke være synlig skitne dokoster. Det var også litt hår på begge badene (vi hadde to rom)

Det var heller ikke turn down service ,men mulig det var pga covid-19

Veldig smilende og høflig betjening i resepsjon og bar .
Nydelig frokost ,selv midt i covid -19 var denne perfekt .

Vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, Cirkeline74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 7. oktober 2020

Hei Cirkeline74,
Tusen takk for din tilbakemelding, og at du var likte vårt lobbyområdet og værelse. Vi på Grand ønsker alltid å forbedre oss, og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger som kan være med på å heve vår standard. Tusen takk for det! Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen,
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Familien har fra tid til annen tatt inn på Grand Hotel. Beliggenheten er best i Norge. Dette er nyoppusset, storslagent og flott. Frokosten er bra. Alle ansatte gjør en veldig god jobb. Synd at AC anlegget bråker endel og unødvendig. Krever litt justering eller vedlikehold. På badet er det hull i veggen ved kontakten. Dette skal være et fem stjerners hotell også på rommene. Det er det desverre ikke. Vi kommer likevell tilbake fordi det er totalt et godt hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, GEM_reiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 4. august 2020

Hei GEM_reiser,
Tusen takk for din tilbakemelding, og at du var likte vårt beliggenhet og værelse. Vi på Grand ønsker alltid å forbedre oss, og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger som kan være med på å heve vår standard. Tusen takk for det! Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen,
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Igjen en fantastisk opplevelse. Hyggelig velkomst til et vakkert hotell. Kjempe fint rom med alt en trenger. Veldig hyggelig bartender. God frokost. Bestiller hva en vil ha fra servitør i corona tider. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, TineH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 4. august 2020

Hei TineH71
Tusen takk, for en flott tilbakemelding! Vi på Grand jobber kontinuerlig for å gjøre våre gjester fornøyde, og det gleder oss at dere setter pris på det. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen,
Grand Hotel Oslo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020

Utslitte stoppmøbler med flekker på, i rommet som hadde ett ekkelt vegg-til-vegg-teppe til tross for at jeg har harde gulv som preferanse. Støvete overflater. En skitten kaffekopp ved vannkokere. Kun ett tannglass på badet, til tross for at vi var to gjester.
Slitte overflater, merker i dør på bad.
På spaet var det et flott oppvarmet basseng, men nedslitte hvilesenger.
Vi fikk ikke følelsen av at personalet var der for gjestene, unntatt for den unge kvinnelige servitøren i frokostmatsalen som var fantastisk, og kvinnen som sjekket oss ut, som var både rask og hyggelig. Den verste opplevelsen var at et personale låste seg inn i rommet om morgenen og spurte etter «Arild».
Dette duger ikke, bedre kan dere!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Homesweethome0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 9. juli 2020

Takk for din tilbakemelding, det er slike konstruktive tilbakemeldinger som gir oss muligheten til å forbedre oss.
Jeg beklager for at oppholdet ditt ikke levde opp til dine forventninger og jeg håper vi får muligheten til å vise oss fra en bedre side ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen,
Grand Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
nmaikio, Front Office Manager på Grand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser