Hotellet oser av sjarm, men siden det er gammelt er det lite tilrettelagt for hjul. Vi reiste med to barn og det ene barnet sitter i vogn. Det er dårlig fremkommelighet grunnet trapper og derfor blir det mye løfting av vogn. Det blir løft når man skal til garasjen, frokost og ut/ inn.
Vi opplevde problemer da vi skulle spise frokost. I følge ansatt var det ikke betalt for barn, og vi ble nektet inngang. Måtte til slutt vise booking bekreftelse. Det ene barnet var baby og skulle uansett ikke spise frokost. Ansatt hadde en nedlatende holdning frem til jeg hadde vist mail med bekreftelse. Frokosten hadde et helt greit utvalg, men har opplevd bedre.
Vi hadde reservert parkering til bil, men var ikke helt klar over konseptet. Det er ikke en standar parkeringskjeller hvor du kan kjøre inn og ut etter ønske. Vår bil ble plassert med biler foran slik den ble låst inne. Vi gav derfor beskjed til ansatte at vi skulle bruke bilen tidlig dagen etter ankomst. Det ble lagt inn som en viktig beskjed. Allikevel ble vi møtt av låst dør, og bilen var ikke kjørt frem slik vi var lovet dagen før.
Sengen ble ikke redd opp i løpet av oppholdet og vi fikk ikke nye håndklær. Hadde forhåndsbestilt inngang til spa og leste meg opp på forhånd om fasilitetene. Det vil jeg anbefale andre å gjøre, slik de kan vurdere om om spaet er innholdsrikt nok. For meg var det helt greit.
Det ble dessverre ingen Grand Experience på oss. Det som trekker opp er at vi ble møtt av en serviceinnstilt ansatt i resepsjonen, at vi fikk sjekket inn 1 time tidligere og beliggenheten.