Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 145
Vis tilbud
Priceline
USD 145
Vis tilbud
Agoda.com
USD 158
USD 120
Vis tilbud
Booking.comUSD 145
Hotels.comUSD 145
ZenHotels.comUSD 158
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 094 resultater
Vurdering fra reisende
225
466
278
91
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
466
278
91
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
102107 av 1 094 anmeldelser
Anmeldt 25. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 23. oktober 2018

Hotellet var greit plassert midt i sentrum, det er tydlig at det begynner å bli noen år no, servicen var bra med annkomst og frokosten var grei nok til ett rimelig hotell. Rensligheten på rommet var ikkje veldig mye å skryte av det var ett lag med støv oppetter lister og alt i alt litt skittent.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Sindre K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Hi Sindre k
Many thanks for your review! We’re sad to hear that you weren’t totally satisfied with your stay. We appreciate your feedback so that we can get even better at what we do.
We are sorry you felt the room was not properly cleaned when you arrived. Please let us know right away if there is anything wrong next time you are here with us. We really want all f our guests to have the best visit possible.

Welcome back!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018

Hotellet er småslitent,med teppegolv,både på rom og i ganger.Badet var også noe smålitent,og og ikke helt rent.Første dagen,så måtte jeg la vannet renne 15 min,før det ble varmt..Hadde rom i høy etg,så så ikke så mye bråk utenifra.Vi var der på konferanse,og lokalene der var bra,det var også pausematen.Vi hadde bestilt middag,den ene kvelden,tror ikke kokken hadde fått med seg at vi var 46 stk,fordi,det var lite varmmat i buffen,det var tilslutt nestent tomt.Da ble gryta fra lunch varmet opp,ikke bra..Ellers så var det ganske bra,kunne ha vært bedre service fra resepsjon,de var ganske firkantet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Anne Marie R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hei på deg.

Tusen takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding.
Vi håper vi sees neste gang dere er I Oslo.

Velkommen skal du være

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018

Overnattet fredag til lørdag. Koselig og rent rom. Det var mulighet for å koble mobilen til TVen for å spille av musikk.Skulle ønske det var en minibar på rommet, men utenom dette var alt som forventet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Kim M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Hei Kim M

Tusen takk for en fin tilbakemelding på oppholdet ditt her hos oss.
Vi håper vi sees snart igjen, kanskje neste gang du er I Oslo?

Velkommen skal du være

Vennlig hilsen
Alle oss på Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Perfekt beliggenhet. Kort vei til alt i hovedstaden. Nær jernbane og buss og bespisning. Handlemuligheter i mengder. Fikk tidlig innsjekk Nydelig frokost og seng. Lite men koselig rom. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Reineburita66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018

Hei

Tusen takk for at du valgte Scandic Oslo City som ditt hotel I Oslo. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde et fint opphold her hos oss.
Velkommen tilbake neste gang.

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser