Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Scandic Hotels
kr 1 637
Booking.com
kr 1 637
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
travelup.com
kr 1 437
Frokost inkludert
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anne H
Anmeldelse av Scandic Oslo City
5,0 av 5 boblerAnmeldt 6. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General ManagerScandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. nov. 2018
Hei Anne H

Så fantastisk at du likte hotellet og at Phantom var bra.
Vi gleder oss til å se dere neste gang!

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 715
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 858
  • Agoda.com
    kr 2 382
  • Expedia.com
    kr 2 858
0.4 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
Booking.com
kr 898
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 898
  • Hotels.com
    kr 898
  • Tripadvisor
    kr 898
0.2 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Scandic Hotels
kr 2 004
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 871
  • Hotels.com
0.1 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Romservice
Booking.com
kr 3 090
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 690
  • Agoda.com
    kr 2 654
  • Expedia.com
    kr 2 696
1.7 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Tripadvisor
kr 1 670
kr 1 591
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
4.1 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 2 646
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 646
0.8 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
Booking.com
kr 845
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 838
  • Agoda.com
    kr 638
  • Priceline
0.7 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 019
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 791
  • Trip.com
0.5 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Preferred Hotels
    kr 3 940
  • Expedia.com
    kr 4 199
0.1 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 353
  • travelup.com
0.6 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 245)
Filtrer anmeldelser
1 245 resultater
Vurdering fra reisende
287
499
306
106
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
287
499
306
106
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
168173 av 1 245 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 5. november 2018

Praktisk beliggenhet til jernbanestasjonen og sentrum av Oslo. Deilig frokost med både sunne og søte alternativer. Hyggelig og serviceinnstilt betjening, rene og ryddige rom. Stor resepsjon med sitteplasser.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Passport44731614000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Hei på deg

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding på oppholdet her hos oss.
Jeg håper vi sees igjen neste gang dere er i Oslo

Velkommen

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Hotellet opplyser om glutenfri bakst, men tilbudet var rett og slett trist. Brødet var så tørt at det smuldret opp før du begynte å forsøke å ha på pålegg. Så enkelt som det er å kjøpe inn(evt bake selv og ha i fryseren), skulle det være mulig å gi et bedre tilbud. De har mye å lære av Scandic Nidelven i Trondheim som til og med steker ferske lapper! Tar 5 min å lage ei røre, og en billig engangsutgift å kjøpe f.eks et vaffeljern til glutenfri benyttelse.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, annw687
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei Ann.
Tusen takk for at du tar deg tis til å skrive en tilbakemelding til oss.
Vi tar vårt glutenfrie frokost seriøst og vi har et godt utvalg av produkter. Vi har glutenfritt brød, knekkebrød, frokostblanding, 2 typer muffins, og 3 typer søt bakst samt et godt utvalg av andre produkter som gjør at gjestene våre kan få en fin frokost. VI har tatt bort vår brødrister til glutenfritt da vi ofte fant andre gjester bruke denne til vanlig brød og vi ønsker ikke at dette skal skje. Vår restaurantsjef som viste deg rundt frokosten, og forklarte allergenmerkingen for å vise deg alternativene våre. Scandic Nidelven har en anderledes frokost en oss som vi ikke kan sammenligne oss med, men vi har alt det Scandic har valgt ut som sortiment for oss.

Jeg er lei meg for at du ikke følte at vi hadde et godt nok utvalg uten gluten. Vi jobber hver dag for at dette tilbudet skal være bra.
Takk igjen for tilbakemelding og velkommen tilbake til oss.
Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 23. oktober 2018

Hotellet var greit plassert midt i sentrum, det er tydlig at det begynner å bli noen år no, servicen var bra med annkomst og frokosten var grei nok til ett rimelig hotell. Rensligheten på rommet var ikkje veldig mye å skryte av det var ett lag med støv oppetter lister og alt i alt litt skittent.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Sindre K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Hi Sindre k
Many thanks for your review! We’re sad to hear that you weren’t totally satisfied with your stay. We appreciate your feedback so that we can get even better at what we do.
We are sorry you felt the room was not properly cleaned when you arrived. Please let us know right away if there is anything wrong next time you are here with us. We really want all f our guests to have the best visit possible.

Welcome back!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser