Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 145
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
ScandicHotels.com
Trip.com
USD 145
USD 136
Vis tilbud
Expedia.comUSD 145
Hotels.comUSD 145
PricelineUSD 145
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 093 resultater
Vurdering fra reisende
225
466
277
91
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
466
277
91
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9196 av 1 093 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018

Veldig god service og sentralt beliggende med nærhet til Oslo S.God mat og veldig hyggelig å bo der. Dette er et hotell som tilfredsstillet alle mine krav til et vellykket opphold. Kan anbefales til alle som ønsker et vellykket opphold i Oslo

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Safari43698085354
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Hei!

Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding på oppholdet ditt her oss. Hyggelig å høre at dere hadde det hyggelig hos oss.
Ha en fantastisk julefeiring og jeg håper vi sees igjen neste gang du er i Oslo. Velkommen skal du være.

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 10. desember 2018

Vi ville bo to netter sentralt i Oslo og ville ikke betale altfor mye, derfor valgte vi Scandic Oslo City. Når du kommer inn på hotellet er du direkte i resepsjonen. Veldig veldig lite plass i inngangsarealet, det virket litt trangt. Resepsjonistene var hyggelige og rommet var også bra, ikke noe spesielt, men greit for en overnatting på to netter. Vi fikk rom til en sidegate, det var bra og ikke mye støy fra gaten :) Med frokosten var vi ikke veldig fornøyde. Lite utvalg (i hvertfall hadde vi et mye større utvalg på andre hoteller før) og frokostsalen virket trangt også. Men vi har også ikke forventet alt for mye, siden hotellet er et av de billigere i byen. Alt i alt er vi fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, haakonSWE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Hei på deg.

Tusen takk for en fin tilbakemelding på oppholdet ditt her hos oss. Hyggelig å høre at dere var fornøyde og jeg håper du kommer tilbake til oss neste gang du er i Oslo.

Ha en flott julefeiring!

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser