Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 192
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 191
Vis tilbud
FindHotel
USD 169
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 192
Hotels.comUSD 191
PricelineUSD 192
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 145)
Filtrer anmeldelser
1 145 resultater
Vurdering fra reisende
243
479
289
98
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
243
479
289
98
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
111116 av 1 145 anmeldelser
Anmeldt 23. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 2. januar 2019

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 17. desember 2018

Dette hotellet ligger rett på andre siden av Oslo S, så lokasjonen er veldig sentralt.
Innsjekking og utsjekking gikk helt greit.
Fikk oppgradert rommet for en liten sum til junior suite.
Denne var helt grei, ikke noe spesielt mer enn en sittegruppe ekstra og ett badekar.
Badet var veldig lite, utsikten var i en bakgård.
Det finnes bedre alternativer for denne prisen, men helt greit.
Frokosten var bra.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, WFrode
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018
Google-oversetting

Hello!
Thank you for your great feedback on your stay here at Scandic Oslo City- We hope the rest of your stay in Oslo was great and we are looking forward to seeing you again.

Merry Christmas!

All the best
Team Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Veldig god service og sentralt beliggende med nærhet til Oslo S.God mat og veldig hyggelig å bo der. Dette er et hotell som tilfredsstillet alle mine krav til et vellykket opphold. Kan anbefales til alle som ønsker et vellykket opphold i Oslo

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Safari43698085354
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Hei!

Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding på oppholdet ditt her oss. Hyggelig å høre at dere hadde det hyggelig hos oss.
Ha en fantastisk julefeiring og jeg håper vi sees igjen neste gang du er i Oslo. Velkommen skal du være.

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser