Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kurt S
Oslo, Norge
Anmeldelse av Scandic Oslo City
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. feb. 2019
Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General ManagerScandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. feb. 2019
Hei på deg.

Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding på oppholdet dere hadde her på Scandic Oslo City!
Jeg håper vi sese igjen neste gang dere er i Oslo.

Vi vil gjerne se dere her!

Velkommen skal dere vøre

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 772
  • Hotels.com
    kr 4 290
  • Agoda.com
    kr 3 263
  • Expedia.com
    kr 4 290
0.1 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 2 266
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 385
  • Agoda.com
    kr 1 844
  • Hotels.com
    kr 2 385
0.4 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
kr 999
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    kr 999
  • Hotels.com
    kr 999
  • Expedia.com
    kr 999
0.2 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
kr 2 370
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 495
  • Vio.com
    kr 2 230
  • Agoda.com
    kr 2 370
0.7 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 062
kr 2 010
  • Priceline
    kr 2 010
  • Radissonhotels.com
    kr 2 010
  • Expedia.com
    kr 2 010
0.4 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 199
kr 1 943
  • Expedia.com
    kr 1 935
  • Hotels.com
    kr 1 935
  • Priceline
    kr 2 199
0.6 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 591
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 591
  • Agoda.com
    kr 1 334
  • Hotels.com
    kr 1 591
4.1 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
kr 902
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 834
  • Agoda.com
    kr 678
  • Priceline
    kr 785
0.7 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 108
  • Priceline
    kr 898
  • Agoda.com
    kr 858
  • Trip.com
    kr 1 109
0.5 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
kr 1 086
  • Priceline
    kr 1 120
  • Agoda.com
    kr 898
  • Expedia.com
    kr 1 280
0.7 km fra Scandic Oslo City
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 250)
Filtrer anmeldelser
1 250 resultater
Vurdering fra reisende
289
501
307
106
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
289
501
307
106
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
155160 av 1 250 anmeldelser
Anmeldt 5. februar 2019

Hotellet har en glimrende beliggenhet like ved sentralbanestasjonen.

Hyggelige folk i resepsjonen!

Rommet var lite, men godt utnyttet. Veldig kaldt på rommet og vi fant ikke ut hvordan vi kunne regulere temperaturen.

Frokosten... hvor skal jeg starte... Majonesen hadde en god hinne på seg, så gammel ut. Gulost og brunost hadde 0,5 cm tørre kanter. Speileggene var halvstekte og lå i en grisete røre på brettet. Omeletten så tørr ut og havregrøten svømte i melk. Baconet var halvkokt. For første gang spiste jeg brødskive med syltetøy på til frokost på et hotell.

Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ARK70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Hei

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi ser på de tingene du nevnte. Vi pleier å få gode tilbakemeldigner på vår frokost, men takk for dine synspunkter, de tar vi med oss videre.

Velkomme tilbake til oss

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019

Hyggelig hotell sentralt i Oslo på Jernbanetorget. Bra frokost og hyggelig betjening
Gode senger , reint og hyggelig på rommene. Fint og rolig uten støy på rom i femte etage innover vendt rom. Bra utlufting på rommet

Romtips: Velg superior rom bra plass på rommet
Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, jonnyrye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei

Tusen takk for en fin tilbakemelding på oppholdet ditt!
VI håper å se deg igjen snart.
Velkommen skal du være

Vennlig hilsen
alle oss på Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2019

Kom til innsjekk og bare jeg hadde blitt registrert, ikke min datter. Så de sa de skulle sette inn en ekstra seng. Da vi kom sent om kvelden var dette ikke gjort. Så vi sov på 90cm seg og verdens trangeste rom og rom som lå så bortgjemt at vi hadde problemer med å finne det. Veninnen min med barnet sitt betalte samme pris på nabohotellet og det var luksus rom i forhold. Vi kunne nesten ikke snu oss i rommet.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Paradise07374391908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, Front Office Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei.

Tusen takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding.
Jeg beklager at det ikke var en topp opphold.
Husk når du bestiller rommet og sjekke størrelsen og om det er den romstørrelsen som passer for deg. Alt er tilgjengelig på nettet med sengebredde og størrelse på rommet så du ikke blir skuffet ved neste besøk.

Velkommen tilbake til oss

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2019

Supert hotel i sentrum og rett ved siden av togbanestasjonen. Knallgod frokost med god variasjon, kjekk og serviceinnstilt personale. Fint rom. Gode senger å sove i, ingen bråk fra trafikk. Veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, DayTrip37148498998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei hei

Tusen takk for en superduper tilbakemelding på oppholde ditt her hos oss.
Fint å høre at du koste deg.
Velkomme tilbake til oss

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser