Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 144
Vis tilbud
Hotels.com
Agoda.com
USD 144
USD 117
Vis tilbud
PricelineUSD 144
Booking.comUSD 144
FindHotelUSD 144
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 090)
Filtrer anmeldelser
1 090 resultater
Vurdering fra reisende
225
465
276
90
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
465
276
90
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8085 av 1 090 anmeldelser
Anmeldt 5. februar 2019

Ankom lørdags morgen etter en forferdelig opplevelse av et nattog. Kjøpte fantastisk frokost av ei hyggelig dame som lovet å prøve å få til en tidlig innsjekking. Fikk rom kl 12 å fikk tatt oss inn til konsert på kvelden . 140 cm dobbelseng var litt smalt.

Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Kurt S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Hei på deg.

Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding på oppholdet dere hadde her på Scandic Oslo City!
Jeg håper vi sese igjen neste gang dere er i Oslo.

Vi vil gjerne se dere her!

Velkommen skal dere vøre

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2019

Hotellet har en glimrende beliggenhet like ved sentralbanestasjonen.

Hyggelige folk i resepsjonen!

Rommet var lite, men godt utnyttet. Veldig kaldt på rommet og vi fant ikke ut hvordan vi kunne regulere temperaturen.

Frokosten... hvor skal jeg starte... Majonesen hadde en god hinne på seg, så gammel ut. Gulost og brunost hadde 0,5 cm tørre kanter. Speileggene var halvstekte og lå i en grisete røre på brettet. Omeletten så tørr ut og havregrøten svømte i melk. Baconet var halvkokt. For første gang spiste jeg brødskive med syltetøy på til frokost på et hotell.

Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ARK70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Hei

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi ser på de tingene du nevnte. Vi pleier å få gode tilbakemeldigner på vår frokost, men takk for dine synspunkter, de tar vi med oss videre.

Velkomme tilbake til oss

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019

Hyggelig hotell sentralt i Oslo på Jernbanetorget. Bra frokost og hyggelig betjening
Gode senger , reint og hyggelig på rommene. Fint og rolig uten støy på rom i femte etage innover vendt rom. Bra utlufting på rommet

Romtips: Velg superior rom bra plass på rommet
Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, jonnyrye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei

Tusen takk for en fin tilbakemelding på oppholdet ditt!
VI håper å se deg igjen snart.
Velkommen skal du være

Vennlig hilsen
alle oss på Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2019

Kom til innsjekk og bare jeg hadde blitt registrert, ikke min datter. Så de sa de skulle sette inn en ekstra seng. Da vi kom sent om kvelden var dette ikke gjort. Så vi sov på 90cm seg og verdens trangeste rom og rom som lå så bortgjemt at vi hadde problemer med å finne det. Veninnen min med barnet sitt betalte samme pris på nabohotellet og det var luksus rom i forhold. Vi kunne nesten ikke snu oss i rommet.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Paradise07374391908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, Front Office Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei.

Tusen takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding.
Jeg beklager at det ikke var en topp opphold.
Husk når du bestiller rommet og sjekke størrelsen og om det er den romstørrelsen som passer for deg. Alt er tilgjengelig på nettet med sengebredde og størrelse på rommet så du ikke blir skuffet ved neste besøk.

Velkommen tilbake til oss

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2019

Supert hotel i sentrum og rett ved siden av togbanestasjonen. Knallgod frokost med god variasjon, kjekk og serviceinnstilt personale. Fint rom. Gode senger å sove i, ingen bråk fra trafikk. Veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, DayTrip37148498998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne L, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei hei

Tusen takk for en superduper tilbakemelding på oppholde ditt her hos oss.
Fint å høre at du koste deg.
Velkomme tilbake til oss

Vennlig hilsen
Ragne Lærum
Hotelldirektør
Scandic Oslo City

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser