Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 154
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 125
Vis tilbud
Hotels.comUSD 167
FindHotelUSD 166
ScandicHotels.comUSD 151
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 100)
Filtrer anmeldelser
1 104 resultater
Vurdering fra reisende
228
470
280
92
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
228
470
280
92
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 1 104 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Fikk et flott stort rom, men desverre var det veldig dårlig inneklima der, da vi var 5 stykker som sov på samme rom (2 voksne og 3 barn).
To vifter var satt inn av hotellet før vi ankom, så di visste nok at ventilasjonen ikke var helt optimal.

Slagnet brødmat til frokost trakk også litt ned opplevelsen. Flere hotell i samme kjeden hadde valgt andre løsninger for å levere ferskere brødmat.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, ThomasPedersen82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragne Lærum, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Det hjelper oss med å bli bedre på det vi gjør. Det var leit å høre at du ikke var fornøyd med inneklimaet og brødet til frokosten.Det er selvsagt ikke den hotellopplevelsen som vi vil tilby våre gjester. Jeg har innformert videre til både teknisk og F&B avdelingen.
Håper dere hadde det fint i Oslo.
Ha en fin sommer, og velkommen tilbake.

Vennlig hilsen
Grethe S. Larsen
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Har besøkt hotellet en rekke ganger da dette ligger meget sentralt ved Oslo S og Karl Johan. Hotellet er helt ok men noe vanskelig å finne fram til rommene, mange kriker, kroker og lange ganger.
Renhold er bra men begynner å bli noe slitt. Hyggelig resepsjonist på dag to og hyggelige frokostvertinner som fikset kaffe ved bordet og ønsket god morgen. En helt grei hotellopplevelse.

Dato for oppholdet: mars 2020
2  Takk, 706kyrrea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Theodor v, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020

Kjære 706kyrrea
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Eldste del av bygget er fra 1834 så litt kriker og kroker er det her som du nevner. Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss i nær fremtid.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020

Veldig kaldt på rommet, Lå lenge å frøs for vi sovnet. Ikke veldig gode senger .Litt møkkete tepper i gangene. Ikke varmt vann i dusjen . Men veldig hyggelige ansatte. Bra beliggenhet midt i Oslo . Frokosten var veldig bra, med godt utvalg.

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Trinetrall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Theodor v, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

Hei Trinetrall
Tusen takk for tilbakemelding og veldig hyggelige kommentarer angående mine kolleger og frokost.
Ser her at det har vært litt temperatur utfordringer både hva gjelder varmt vann og radiator. Beklager så mye for dette. Radiator kan justeres og skal i utgangspunktet varme opp rommet til en tilfredsstillende temperatur, men beklager hvis dette ikke var tilfellet. Vi har og har hatt utfordringer med varmt vannet. Det er varmtvann, men det tar uforholdsmessig lang tid før det kommer visse steder. Det feil søkes for å finne ut hvor utfordringen ligger for det må vi finne ut av.
Jeg håper vi får gleden av å ønske deg/dere velkommen tilbake.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Theodor v, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 2. mars 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Theodor v, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser