Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 185
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 185
Vis tilbud
FindHotel
USD 160
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 186
Hotels.comUSD 185
PricelineUSD 185
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 144)
Filtrer anmeldelser
1 144 resultater
Vurdering fra reisende
243
478
289
98
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
243
478
289
98
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 1 144 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021

Fint hotell, sentral beliggenhet, enkel og rask inn- og utsjekk. Parkerte i P-hus over gaten for 598kr/døgnet. God frokost. Vi var til frokost kl 9, og da var det ikke noe kø. Litt få gode sitteplasser/sofagrupper i lobbyen, og dårlig utvalg i baren. Ellers et utmerket opphold!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Torunn O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theodor von Porat, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Kjære Torunn
Så hyggelig. Tusen takk.
Velkommen tilbake.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2021

Hei - Fin opplevelse, fint sted å oppholde seg, veldig god kundeservice. Flinke fagfolk. Scandic mangler dog informasjon om parkering. Jeg skulle stå på Oslo City som nevnt på hotellets sider. Her står det ingen info om åpningstider eller hvordan man kommer seg inn før Oslo city åpner. Det tok meg en hel del research på egenhånd for å finne frem. For å kunne gå inn på Oslo City parkering på du ringe parkeringsselskapets vakttjeneste og forespørsel om kode samme dagen du skal inn. Parkeringsselskap var flinke og behjelpelige, men denne informasjonen bør forekomme på Scandic Oslo City sine websider. Det ville spart meg og sikkert veldig mange andre gjester for mye unødvendig tid brukt, for de som ikke er så kjent med parkeringsmuligheter i Oslo.

Når det kommer til prisen for parkering på Oslo City så er det også svært vanskelig å finne frem. Prisen pr idag er 420,- per døgn.

Legg inn info om parkering, pris, telefon til vakttjenesten så er veldig mye gjort.

420,- for 1 døgn er ganske dyrt for veldig mange. Hva med å lokalisere noen billigere alternativer. Mange muligheter både i sentrum og utenfor sentrum som bør nevnes.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Steamu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theodor von Porat, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2021

Hei Steamu
Tusen takk for hyggelig å konstruktiv tilbakemelding.
Skal se på det du nevner angående parkering.
Parkering i Oslo er ikke optimalt samt at de veiledende prisen endrer seg ganske ofte.
Men uansett fint med tilbakemelding angående dette. Skal se på muligheten for å legge inn info for å gjøre det noe enklere.
Ha en super dag og fortsatt flott sommer.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2021

Bestilte en weekend tur på det som ser ut som et fint hotell. Ikke la dere lure av bildene av rommet! Vi var gjester her i juli, med herlige 25grader i hovedstaden. På rommet derimot var det 32grader og dårlig inne klima. Det var utdelt en billig vifte til å sirkulere luften i rommet og ingen mulighet til å åpne vinduene eller kjøle seg ned. Tok derfor kontakt med betjeningen da dette ble oppdaget for å få byttet rom/løse problemet. Ble da møtt med sur betjening, som mente vi burde sagt ifra dagen før. (vi kom på kveldstid og hadde ikke mulighet til å oppdage problemet før.)

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KennyB123456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theodor von Porat, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2021

Hei KennyB123456
Som jeg skrev i mail til deg så beklager jeg så mye for dette. Full forståelse for at dette ikke opplevdes spesielt behagelig. Vi prøver på ingen måte å lure noen, men dessverre så kan det bli på noen få rom for varmt når utetemperatur på dagen er opp mot 30 grader. Vi skulle så gjerne hatt lufte muligheter, men dette lar seg ikke gjøre på noen få rom grunnet brannforskrifter. At du opplevde oss som sure var veldig leit å høre. Skal ikke prøve å unnskylde dette på noen måte, men bare beklage på det sterkeste. Håper kompensasjonen som jeg foreslo på mail i det minste kan virke som et lite plaster på såret uten at dette endrer opplevelsen dere hadde her hos oss. Ha en riktig fin sommer så hører jeg fra deg på mail.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2021

Dette Scandic-hotellet har nå blitt min personlige favoritt, og er mitt foretrukne hotell når jeg bor i Oslo. Ikke fordi det er spesielt luksuriøst eller flott eller prangende, men fordi de ansatte her gir deg en genuint god hotellopplevelse. Det er mange hundre hotell i Oslo, og mange tilbyr det samme: Et rom og en frokost. Men ikke mange klarer å gjøre det med en vennlig betjening som får deg til å føle deg velkommen. Når hun som rydder bordene spør deg om det går bra fordi du får en hostekule (smule i halsen), når frokostkokken sjekker bufeen hvert annet minutt (og smiler velkommen når du kommer), når du blir oppgradert til ditt favorittrom (superior, mot bakgården) - da er det vanskelig ikke å være fornøyd. Legg så til at hotellet er super-sentralt, at du har ett minutt å gå til ALT du trenger i Oslo sentrum - og at du faktisk kan parkere bilen din rett i nærheten til en helt grei pris. Og i tillegg at du kan gjøre et ordentlig priskupp på dette hotellet om du er tidlig ute med bestillingen. Da trenger du ikke lete etter noe annet hotell i Oslo.

Romtips: Rom mot bakgården er helt stille!
Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, ole_irgens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Veldig bra beliggenhet, og rommet var stort og praktisk. Tror det lå på baksiden av hotellet, for vi hørte ikke noe gatestøy e.l. Gode senger, bra bad med badekar. Stor og variert frokost. Prisen var et stort pluss. Anbefaler dette hotellet og velger det lett igjen! :)

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Mariann K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theodor von Porat, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2021

Hei Mariann og tusen takk for supre tilbakemeldinger og hyggelige kommentarer. Setter vi stor pris på. SÅ hyggelig å vite at dere hadde en så positiv opplevelse hos oss. Ha en super sommer og velkommen tilbake.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser