Hei - Fin opplevelse, fint sted å oppholde seg, veldig god kundeservice. Flinke fagfolk. Scandic mangler dog informasjon om parkering. Jeg skulle stå på Oslo City som nevnt på hotellets sider. Her står det ingen info om åpningstider eller hvordan man kommer seg inn før Oslo city åpner. Det tok meg en hel del research på egenhånd for å finne frem. For å kunne gå inn på Oslo City parkering på du ringe parkeringsselskapets vakttjeneste og forespørsel om kode samme dagen du skal inn. Parkeringsselskap var flinke og behjelpelige, men denne informasjonen bør forekomme på Scandic Oslo City sine websider. Det ville spart meg og sikkert veldig mange andre gjester for mye unødvendig tid brukt, for de som ikke er så kjent med parkeringsmuligheter i Oslo.
Når det kommer til prisen for parkering på Oslo City så er det også svært vanskelig å finne frem. Prisen pr idag er 420,- per døgn.
Legg inn info om parkering, pris, telefon til vakttjenesten så er veldig mye gjort.
420,- for 1 døgn er ganske dyrt for veldig mange. Hva med å lokalisere noen billigere alternativer. Mange muligheter både i sentrum og utenfor sentrum som bør nevnes.