Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 160
Vis tilbud
Booking.com
USD 158
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 149
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 158
Hotels.comUSD 160
travelup.comUSD 166
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 160)
Filtrer anmeldelser
1 160 resultater
Vurdering fra reisende
244
484
291
102
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
244
484
291
102
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 1 160 anmeldelser
Anmeldt 14. september 2021

Dato for oppholdet: september 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theodor von Porat, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 15. august 2021

Svært bra og hyggelig personal på hotellet. Både i resepsjonen, vaskehjelpen og i frokosten.
Svært god frokost. Gode tilbud fra vaskehjelpen om romservice osv.
Hotellet hadde en god, sentral beliggenhet, med både Oslo S, Scandic byporten, Egon og Oslo City i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, gabrielvM5484UN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theodor von Porat, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Kjære Gabriel
Tusen takk for en særdeles hyggelig tilbakemelding.
Så glad for å høre at du har hatt det så fint her hos oss. Ha en riktig fin dag og velkommen tilbake.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theodor von Porat, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Grei service i skranken. Ingen aircondition eller mulighet for å åpne vindu på familierom. Etterspurte ekstra vifte, men ikke mulig å oppfylle ønsket (eller ingen vilje til å sjekke mulighet?? Beklager, men det var følelsen en fikk nå vi henvendte oss i resepsjonen). Varm natt!! I morgen ber vi om nytt rom.

Romtips: Husk å ta med ekstra vifte!
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Helene L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theodor von Porat, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Kjære Helene
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Beklager så mye å høre at oppholdet ikke helt ble som forventet.
Håper dere gir oss en ny sjanse så vi kan vise oss fra en bedre side.
Ha en super uke og velkomme tilbake.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021

Fint hotell, sentral beliggenhet, enkel og rask inn- og utsjekk. Parkerte i P-hus over gaten for 598kr/døgnet. God frokost. Vi var til frokost kl 9, og da var det ikke noe kø. Litt få gode sitteplasser/sofagrupper i lobbyen, og dårlig utvalg i baren. Ellers et utmerket opphold!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Torunn O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theodor von Porat, General Manager på Scandic Oslo City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Kjære Torunn
Så hyggelig. Tusen takk.
Velkommen tilbake.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser