mskjo
1,0 av 5 boblerRom
1,0 av 5 boblerRenslighet
1,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Annabel Johnsen, Guest Services / Front OfficeScandic Karl Johan, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. okt. 2022
Kjære Mskjo,
Tusen takk for at du deler din opplevelse etter ditt besøk hos oss! Det er svært beklagelig å høre at rommet dere fikk ikke var ordentlig rengjort og dere hadde problemer med å få bord i spisesalen. Nå vet jeg ikke om dere bodde her midt i uken eller i en helg, men i helgene da hotellet ofte er fullt, har vi et slik bookingsystem hvor man må velge en tid for å spise frokost slik at dette ikke skjer. Jeg beklager på det sterkeste om det var det som skjedde her, og dere ikke ble spurt om tid.
Det er slike konstruktive tilbakemeldinger som gir oss muligheten til å forbedre oss, og vi vil ta dette videre med de berørte avdelingene.
Ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå med.

1.2 km fra Scandic Karl Johan
Double room
0.6 km fra Scandic Karl Johan
Our lounge area on the second floor
0.3 km fra Scandic Karl Johan
Basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 23. juli 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Annabel Johnsen, Guest Services / Front Office på Scandic Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2022

Anmeldt 21. juli 2022

Ok rom, bortsett fra at sengen sto helt inntil veggen. Savnet kjøkeskap. Helt grei frokost. Litt tørre rundstykker på dag 2.
Grei resepsjonister bortsett fra hun vi sjekket ut til. Virket sur og sa verken hei eller hadet.

Takk, gkent665626

Kjære Gkent665626,
Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er lei oss for å lese at størrelsen på rommet ikke sto til forventningene. og at ble møtt av en resepsjonist som ikke sa hei eller hadet. Dette er ikke slik vi ønsker å fremstå og vi vil ta tak i dette.
Hyggelig å se at du var fornøyd med frokosten.
Håper å få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Vi er minst en gang i måneden i Oslo og overnatter gjerne på Hoteller i Scandic-gruppen. Vi er medlem av bonussystemet slik at vi kan spare til gratis overnatting. Med andre ord, vi kommer tilbake. Hvordan blir vi mottatt? Sur resepsjonist som får meg til å føle at jeg forstyrrer….. Min kone og jeg fikk rom 203. Det er så lite at det knapt er til en person. Ingen stol å sitte, ikke et lite bord med mulighet for å lage en kopp kaffe, ingen skap, klær må henges over senge. Forferdelig! Når du trekker for gardinene for å sove, er de så skitne at rommet fylles med støv, slik at nattesøvnen ødelegges.
Frokost:
Det skrytes av frokosten. Bare tull. Her er det på sparebluss, med lite utvalg. Hvordan er det mulig å komme fra kjøkkenet med KALDE speilegg? Virker som det meste her er i feriemodus….. også blant ansatte og ledelse.

Dette var en trist opplevelse som ikke var verdt pengene.

Romtips: Ligg unna rom 203, de er sikkert like små i etasjene over (303, 403 osv)
2  Takk, KnutM118

Kjære KnutM118,
Tusen takk for din tilbakmelding! Vi beklager på det sterkeste at rommet dere fikk ikke var ordentlig rengjort, at dere ble møtt av et surt personal og at det ble servert kalde egg til frokost. Slik skal det selvfølgelig ikke være, og vi vil ta med din kommentar videre slik at vi kan forbedre vår service og vårt produkt.
Vi håper å få muligheten til å ønske dere tilbake ved en senere anledning, slik at vi kan få rettet opp inntrykket du sitter igjen med.
Ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå med i forbindelse med oppholdet.

Anmeldt 5. juli 2022

Elendig ventilasjon. Kunne ha skjært en kniv gjennom lufta. 2 netter nesten uten søvn. Absolutt ikke å anbefale. Man kan heller ikke spise frokost når det passer selv på morgenen, men få et tidspunkt dagen i forveien. Trekker også negativt ned.

1  Takk, Linn R

Kjære Linn R,
Takk for at du tok deg til til å skrive en anmeldelse! Vi beklager så mye for at ventilasjonen på rommet ikke fungerte ordentlig, og at du ikke fikk så mye søvn. Vi vil ta dette direkte opp med den berørte avdelingen.
Jeg forstår godt at det å måtte velge tid når man skal frokost er kjedelig når man er på hotell- dette er noe vi dessverre må gjøre når vi er fullbooket, da vi ikke har plass til alle på en gang.
Ikke nøl med å ta kontakt med oss, dersom det er noe vi kan bistå med.

Anmeldt 3. juli 2022

Veldig hyggelige folk, ok renhold (den ene dagen vi ønsket rommet vaska).
God frokost også, bortsett fra den ene gangen jeg spiste en kiwi og den var nesten råtten i smaken... Men alt annet var kjempe godt, bra utvalg og innbydende.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Marie-Basma_2607
Annabel Johnsen, Guest Services / Front Office på Scandic Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2022

Kjære Marie-Basma_2607,
Tusen takk for din tilbakemelding! Vi beklager på det sterkeste at du fikk en kiwi som ikke var spiselig. Slik skal selvfølgelig ikke skje, og dette vil bli tatt opp med den berørte avdelingen.
Hyggelig å se at du var fornøyd med resten av frokosten og at du ble godt i varetatt av vårt personale.
Håper å se deg igjen hos oss ved en senere anledning.