Kjære Vibeke, takk for at du tok deg tid til å dele dine synspunkter. Vi er et populært hotell i hjerte av Oslo, med alle de fortrinn det forhåpentligvis medfører på bo på et Scandic hotel. Jeg lover at hotellets renholds-/ tekniske avdeling daglig gjør sitt ytterste for å holde teppene rene og flekkfrie. Samtidig erfarer vi at jo høyere belegg, jo mer utfordrende er det å holde teppene lytefrie; til enhver tid. Særlig har 2022 med mange reisende i Norge, medført ekstra slitasje. Av denne grunn venter hotellet å bytte ut samtlige tepper i løpet av 2023. Forøvrig er vi et lite men "effektivt" hotell, med små og funksjonelle rom. For eksempel er garderobeskap byttet ut med smarte løsninger som knagger o.l; for å bevare romarealet. Når dette er sagt, tilbyr hotellet flere romtyper. For gjester som reiser i små vennegrupper, eller simpelthen ønsker større plass, kan vi tilby superior- eller familierom. Dette er våre største romtyper, med dobbelt så stort areal som våre standard rom. Beklager at renholdet av rommet du bodde på, ikke var tilstrekkelig. Dette har blitt kommunisert til ansvarlige avdeling. Hjertelig velkommen visst du ønsker å besøke oss i 2023. For eksempel for å ta i øyensyn de nye teppene.