mbye973688
Anmeldelse av Scandic Karl Johan
4,0 av 5 boblerAnmeldt 23. jan. 2024
Dato for oppholdet: januar 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Annabel Johnsen, Guest Services / Front OfficeScandic Karl Johan, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. jan. 2024
Kjære Mbye973688,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å se at du hadde et fint opphold hos oss.
Hyggelig å høre at du var fornøyd med vårt personale, rom, frokost og beliggenhet.
Håper å få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

0.2 km fra Scandic Karl Johan
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 18. desember 2023

Dato for oppholdet: desember 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Annabel Johnsen, Guest Services / Front Office på Scandic Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2024

Anmeldt 8. desember 2023

Dato for oppholdet: desember 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Annabel Johnsen, Guest Services / Front Office på Scandic Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2023

Anmeldt 7. november 2023

Dette hotellet har en usedvanlig hyggelig og service orientert betjening. Frokost- damen var flott og hyggelig. Det ligger midt i alt i Oslo sentrum. Eneste negative er så små rom at du ikke kan gå rundt sengen.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Holmestrand_yvind_K
Annabel Johnsen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2023

Kjære Holmestrand_yvind_K,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding! Vi er lei oss for høre at dere var misfornøyd med romstørrelsen. Våre standardrom er dessverre små, og dette er opplyst på alle våre bookingkanaler.
Hyggelig å se at dere var tilfreds med personalet og beliggenhet,
Vi håper å få muligheten til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 10. oktober 2023 via mobile enheter

For å starte med det som var positivt og som på mange måter berget oppholdet - betjeningen i resepsjonen. Utrolig hyggelig og service-minded. Frokosten var god og senga var god.
Rommet derimot… Skjønner at hotellet er under oppussing og de nyoppussede rommene er fine. Det rommet vi lå på hadde et teppegulv som var helt vanvittig skittent og flekkete. Ved siden av sengen var det helt tydelig merke etter spy, som var tørket opp. Det var så disgusting at vi måtte legge håndduker på gulvet for å gå på det. Har aldri opplevd lignende. Dette rommet bør ikke leies ut før det er oppusset.

Romtips: Unngå uoppussede rom
Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, GoPlaces05184676253
Annabel Johnsen, Guest Services / Front Office på Scandic Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2023

Kjære GoPlaces05184676253,

Tusen takk for din konstruktive tilbakemelding! Vi beklager på det sterkeste at teppet på rommet deres ikke var ordentlig rengjort og at det var fullt av flekker. Jeg kan forsikre deg om at teppene våre blir grundig deep cleaned , og kjemikalene som brukes i denne prosessen etterlater seg dessverre flekker som er veldig vanskelige å få bort. De skal selvfølgelig ikke være så synlige og store slik at man er nødt til å legge håndkle over.
Som du nevner er det riktig at hotellet er under oppussing. Vi vil i denne prosessen legge nye tepper i gangene og alle våre rom vil bli teppefrie. Vi håper å få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake når denne prosessen er over.
Hyggelig å høre at du var fornøyd med vår betjening i reesepsjonen.
Ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå med.

Anmeldt 16. september 2023 via mobile enheter

De fleste rommene er svært små og trange. Rommet vi hadde var av grei størrelse. Innredningen var svært enkel. Dusjen var for svært kortvokste. De ufaglærte som hadde montert den har nok ikke hatt kunnskap om hvordan dette skulle gjøres. Alle teppene i og mange av møblene har svært stygge flekker. Noen steder ser det ut som om noen har dødd der. I alle etasjene står det rullepaller med lintøy og håndkler. Frokost rommet er alt for lite. Den hyggelige betjeningen gjør sitt beste, men er alt for få til å gjøre jobben skikkelig. Hotellets plassering er svært god. Dette er en upersonlig pengemaskin av lav kvalitet, der konseptet er å tjene mest mulig penger med minst mulig innsats.

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, Helge J
Annabel Johnsen, Guest Services / Front Office på Scandic Karl Johan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2023

Kjære Helge J,

Tusen takk for din konstruktive tilbakemelding! Det er veldig leit å høre at du ikke var helt fornøyd med oppholdet og at du synes at de fleste aspektene ved hotellet trenger en oppgradering/forbedring. Våre standardrom er dessverre små, men hyggelig å høre at du var fornøyd med rommet du fikk. Siden vi er et relativt lite sentrumshotell, har vi dessverre ikke plass til alle trallene i skap og må derfor stå i gangene. Frokostsalen vår er litt liten- spesielt i helgene når det er mange som ønsker å spise på samme tidspunkt, men det er også mulig å benytte lobbyen som spiseplass.
Vi holder for tiden på å fjerne teppene fra alle rom slik at vi kun får nytt parkettgulv.
Vi håper å få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning, slik at vi kan få rettet opp inntrykket du sitter igjen med.
Ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå med.