Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 146
Vis tilbud
Expedia.com
USD 144
Vis tilbud
Vio.com
USD 133
Vis tilbud
Hotels.comUSD 144
PricelineUSD 146
TravelocityUSD 144
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 610)
Filtrer anmeldelser
1 610 resultater
Vurdering fra reisende
453
664
311
107
75
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
453
664
311
107
75
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
192197 av 1 610 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018

Scandic Victoria i Oslo leverer godt må jeg si! Veldig sentralt plassert, mitt i sentrum men uten traffik som stør på noe sett. Garage meget bra plassert brevid hotel. Et bra trenings rom finnes der de fleste vanlige trenings verktøy finnes. Bra frukost med godt utvalg. Trivelig personell. Godt betyg!!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, permagnusk2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Hei permagnusk2016 og tusen takk for kjempefin review, kom snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Hotellet har en fin plassering, god mat og greie rom som er priset helt Ok. Frokosten er bra og betjeningen er hyggelig. MEN klokkespill hvert kvarter frem til 2400 kan da umulig være nødvendig:) :):)

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Sverre99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hei Sverre 99 og takk for tilbakemelding det setter vi pris på. Når det kommer til klokkespillet så har vi også populære innvendige rom der dette ikke høres - kanskje det kunne være noe for ditt neste opphold?

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. oktober 2018

Fortsatt en av de beste hotellene vi har bodd på i Oslo sentrum.
Hyggelig personale , pent og rent rom. Koselig bar i 2.etasje.
Veldig god frokost.
Vi anbefaler dette hotellet , og kommer nok ganske sikkert igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Irene J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Hei Irene J og tusen takk for hyggelig review - kom snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Operahelg i Oslo , sentralt godt og rimelig hotell viktig. Og dette hotellet innfrir. Ikke støy, god frokost, rimelig og ikke minst topp service. Etter tur i Nordmarka hadde jeg hehov for å skifte før flyreise og hotellet fikset et omkledningsrom for meg. Tusen takk !

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, herbjorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Hei Herbjørn S og tusen takk for fin tilbakemelding det setter vi pris på - kom snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser