Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 146
Vis tilbud
Expedia.com
USD 144
Vis tilbud
Agoda.com
USD 135
Vis tilbud
Hotels.comUSD 144
PricelineUSD 146
Vio.comUSD 146
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 610)
Filtrer anmeldelser
1 610 resultater
Vurdering fra reisende
453
664
311
107
75
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
453
664
311
107
75
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
188193 av 1 610 anmeldelser
Anmeldt 27. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. november 2018

Tusen takk for en fantastisk fin opplevelse hos dere! Jeg er meget fornøyd med oppholdet, oppgraderingen og servicen vi fikk hos dere! Rommet var stort og fin pluss dere kom med fruktfat til oss etter innsjekk noe som vi satt veldig stor pris på! Vi kommer absolutt tilbake neste gang!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, OnAir13039678901
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Hei OnAir13039678901 og tusen takk for hyggelig tilbakemelding - hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Det ble siste gang vi sov på dette hotellet. Maten her er veldig god, og godt utvalg. Men dusjen er tragisk! Ikke trykk i vannet, absolutt ingenting.. og vannet klarte å holde seg til en varme. Den går fra iskald til glo varm uten at man justerer. Og slik er den hele tiden. Så var vi uheldig å bo her mens rådhuset kimer hver time mellom 07-00. Hørte det meget godt når man sov.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, lindainga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei lindainga, dette var trist lesing. Jeg beklager at dere ikke hadde noe godt opphold her hos oss. Blandebatterier kan dessverre gå, og da bytter vi de ut fortløpende. Rådhusklokkene fin for mange også er det noen som ikke lier de, jeg vil da oppfordre til et atriumroms som er veldig stille hvis klokkene forstyrrer. De rommene er populære nettopp fordi de er så stille.

Jeg håper dere vil se på det som en mulighet.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Scandic Victoria i Oslo leverer godt må jeg si! Veldig sentralt plassert, mitt i sentrum men uten traffik som stør på noe sett. Garage meget bra plassert brevid hotel. Et bra trenings rom finnes der de fleste vanlige trenings verktøy finnes. Bra frukost med godt utvalg. Trivelig personell. Godt betyg!!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, permagnusk2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Hei permagnusk2016 og tusen takk for kjempefin review, kom snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser