Meget god service og veldig hyggelig personale i både skranke, kjøkken og renhold. God mat, fine rom med god plass og ikke minst sentralt. Herfra rekker man det meste i Oslo sentrum til fots. Tilgang til tog er bare 6-7min gange.Mer
- Gratis Wi-Fi
Vis mindreHei Global29597559991 og tusen takk for den fine tilbakemeldingen det setter vi pris på , vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.
Grei resepsjon, fine rom med badekar +, stor fin frokost og en trivelig bar i 2 etg. - ingen paraplyer for utlån 😅 ..........beliggenhet for shopping i Oslo er perfekt., men været rår ingen over, derfor paraplyprob. 😉.
Hei Kåre Robert L og takk for tilbakemeldingen, kom snart igjen!
For oss er beliggenheten i sentrum hovedårsaken til at vi velger Victoria. Her er man nærme alle severdigheter og shoppingmuligheter i sentrum. Denne gangen fikk vi som scandic-medlemmer et oppgradert rom. Sengene var gode. Frokostsalen var full, men vi fikk raskt plass og utvalget var bra selv om vi kom sent.
Hei 878atleb og takk for at du tar deg tid til å skrive det setter vi pris på. Lokasjonen er populær og vi liker Scandic Friends - hjertelig velkommen tilbake.
Tusen takk for en fantastisk fin opplevelse hos dere! Jeg er meget fornøyd med oppholdet, oppgraderingen og servicen vi fikk hos dere! Rommet var stort og fin pluss dere kom med fruktfat til oss etter innsjekk noe som vi satt veldig stor pris på! Vi kommer absolutt tilbake neste gang! 😊
Hei OnAir13039678901 og tusen takk for hyggelig tilbakemelding - hjertelig velkommen tilbake!