Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 650
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Priceline
kr 1 650
Go to your Happy Price
ZenHotels.com
kr 1 547
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Lalinea357
Oslo, Norge
Anmeldelse av Scandic Victoria Oslo
5,0 av 5 boblerAnmeldt 31. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. feb. 2019
Hei Lalinea357 og tusen takk for din review det var hyggelig lesning. Vi håper du snart får anledning å besøke oss igjen. Velkommen tilbake.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 1 847
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 1 945
  • travelup.com
    kr 1 705
  • Vio.com
    kr 1 847
0.2 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 240
Fullt refunderbart
  • Official Site
    kr 2 740
  • Hotels.com
    kr 3 090
  • Expedia.com
    kr 3 089
0.2 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 370
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 495
  • Agoda.com
    kr 2 157
  • Expedia.com
    kr 2 490
0.9 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
Booking.com
kr 1 049
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    kr 1 049
  • Expedia.com
    kr 1 047
  • Hotels.com
    kr 1 049
0.6 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 1 915
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 907
  • Agoda.com
    kr 1 704
  • Hotels.com
    kr 1 915
4.1 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
Booking.com
kr 987
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 976
  • Agoda.com
    kr 741
  • Hotels.com
    kr 1 029
0.3 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Scandic Hotels
kr 1 856
  • Booking.com
    kr 1 856
  • travelup.com
    kr 1 626
  • Priceline
    kr 1 856
0.7 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Romservice
Booking.com
kr 1 084
  • Priceline
    kr 879
  • Agoda.com
    kr 822
  • ZenHotels.com
    kr 1 111
0.5 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Scandic Hotels
kr 1 779
  • Booking.com
    kr 1 779
  • Agoda.com
    kr 1 542
  • Priceline
    kr 1 779
6.9 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 4 890
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 4 590
  • Agoda.com
    kr 3 541
  • Expedia.com
    kr 4 590
0.7 km fra Scandic Victoria Oslo
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 708)
Filtrer anmeldelser
1 708 resultater
Vurdering fra reisende
472
693
325
129
89
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
472
693
325
129
89
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
213218 av 1 708 anmeldelser
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Var en langhelg i januar. Sentral beliggenhet. Men manglende renhold på rommet trekker ned inntrykket. Fant t.o.m gamle hårspenner liggende på vasken på badet. Bra utvalg til frokost. Litt støy fra gaten.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tor L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LeonardoV2454, Front desk på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Hei Tor L. Takk for anmeldesen og tilbakemeldingen. Vi skal ta det videre med avdelingen slik at det ikke skjer igjen. Vi har også innvendige stille rom som er populære som dere kan velge neste gang? Håper dere kommer tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LeonardoV2454, Front desk på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Har brukt dette hotellet før men nå begynner det å bli slitt. Hadde et standard rom med et veldig lite bad. Renhold på badet var ikke god nok.
Mottakelsen var sånn midt på treet.
Hotellet har god frokost og ligger sentralt.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Tildal72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HVictoria1, Meeting & Event Coordinator på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei Tildal72 - Takk for din anmeldelse, og fine ord om vår frokost og beliggenhet. Vi får som regel gode tilbakemeldinger på vårt renhold og mottakelse i resepsjonen, så jeg beklager at vi ikke leverte til forventningene dine ved ditt opphold hos oss. Våre hotellrom ble totalrenovert i 2012, og vi holder kontinuerlig vedlikehold for å forhindre at rommene våre ser slitte ut - Jeg takker deg for at du gjør oss oppmerksomme på dette, slik at vi kan ta en titt på rommet. Vi håper at du vil gi Scandic Victoria en ny sjanse, så vi kan bevise oss bedre enn ditt nylige opphold.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019

Hotellet ligger veldig sentralt og det er kort vei til det meste. Hotellet har fine rene rom, og frokostbuffeen er akkurat stor nok til at man ikke får smakt på alt. Andre gang jeg bor på hotellet, og skal tilbake igjen i mai.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Travel38502575994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HVictoria1, Meeting & Event Coordinator på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei Travel38502575994 - Takk for din anmeldelse, og fine ord om vårt hotell. Vi ser frem til å ta imot deg i mai!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Skittent. Bærer preg av manglende tid til renhold over tid på detaljer som dusjhjørne o.l. Sov 3 netter uten skift på sengetøy. Lite utvalg frokost, og lunsj, men god nok mat og hyggelige vert/vertinner som serverer kaffe. Heisen er kaos, og overbelastet ved fullt hotell. Hyggelig betjening, renholdere har dårlig tid og fanget ikke opp skiltet «vennligst rengjør» etter å ha bedt om å bli hoppet over de første dagene. Nøkkelkort avmagnetiserer seg selv om det aldri blir oppbevart med mobil. Konferanserom alt for lite. Betjening drar opp! Beliggenhet ypperlig.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hege-Charlotte J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HVictoria1, Leder  på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei Hegech - Takk for din anmeldelse, og hyggelige ord om vår betjening og beliggenhet. Vi i Scandic skifter som regel ikke sengetøy før etter 3. natten med mindre våre gjester spør om det. Dette er for å spare miljøet. Vi skal derimot rengjøre alle våre gjester rom hver dag, og jeg beklager på det sterkeste at dette ikke har blitt gjort i løpet av ditt opphold. Vi bruker vanligvis å få ganske gode tilbakemeldinger på vår frokost og lunsj her på hotellet, så jeg takker for at du gjør oss oppmerksomme på dette slik at vi kan ta det videre til vår restaurantavdeling. Vi vil også få vår vedlikeholdavdeling til å sjekke om alt er i orden med låsen på hotellrommet du bodde på.
Vi har flere konferanserom her på huset, i forskjellige størrelser. Ta gjerne kontakt ved deres neste arrangement, så kan vi se om vi ikke finner et mer romslig konferanserom!

Vi på Scandic Victoria håper at du vil gi oss en ny sjanse til å bevise at vi er bedre enn ditt nylige opphold!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser