Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 146
Vis tilbud
Expedia.com
USD 144
Vis tilbud
Trip.com
USD 132
Vis tilbud
Hotels.comUSD 144
Vio.comUSD 202
Destinia.comUSD 207
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 611)
Filtrer anmeldelser
1 611 resultater
Vurdering fra reisende
454
664
311
107
75
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
454
664
311
107
75
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
175180 av 1 611 anmeldelser
Anmeldt 31. januar 2019

Supert hotell! Ikke for moderne, men fortsatt ett av få hotell som fortsatt gir litt hjemmefølelse.God plass på rommet.Toppen med både kjøleskap,vannkoker, kaffe og tea og en god dyp stol og sitte i.Akkurat det man trenger på et hotellrom.Supergod frokost og hyggelig personale overalt.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Lalinea357
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer S, Leder  på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019

Hei Lalinea357 og tusen takk for din review det var hyggelig lesning. Vi håper du snart får anledning å besøke oss igjen. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Var en langhelg i januar. Sentral beliggenhet. Men manglende renhold på rommet trekker ned inntrykket. Fant t.o.m gamle hårspenner liggende på vasken på badet. Bra utvalg til frokost. Litt støy fra gaten.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tor L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LeonardoV2454, Front desk på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Hei Tor L. Takk for anmeldesen og tilbakemeldingen. Vi skal ta det videre med avdelingen slik at det ikke skjer igjen. Vi har også innvendige stille rom som er populære som dere kan velge neste gang? Håper dere kommer tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LeonardoV2454, Front desk på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Har brukt dette hotellet før men nå begynner det å bli slitt. Hadde et standard rom med et veldig lite bad. Renhold på badet var ikke god nok.
Mottakelsen var sånn midt på treet.
Hotellet har god frokost og ligger sentralt.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Tildal72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HVictoria1, Meeting & Event Coordinator på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei Tildal72 - Takk for din anmeldelse, og fine ord om vår frokost og beliggenhet. Vi får som regel gode tilbakemeldinger på vårt renhold og mottakelse i resepsjonen, så jeg beklager at vi ikke leverte til forventningene dine ved ditt opphold hos oss. Våre hotellrom ble totalrenovert i 2012, og vi holder kontinuerlig vedlikehold for å forhindre at rommene våre ser slitte ut - Jeg takker deg for at du gjør oss oppmerksomme på dette, slik at vi kan ta en titt på rommet. Vi håper at du vil gi Scandic Victoria en ny sjanse, så vi kan bevise oss bedre enn ditt nylige opphold.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019

Hotellet ligger veldig sentralt og det er kort vei til det meste. Hotellet har fine rene rom, og frokostbuffeen er akkurat stor nok til at man ikke får smakt på alt. Andre gang jeg bor på hotellet, og skal tilbake igjen i mai.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Travel38502575994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HVictoria1, Meeting & Event Coordinator på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei Travel38502575994 - Takk for din anmeldelse, og fine ord om vårt hotell. Vi ser frem til å ta imot deg i mai!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser