Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 133
Vis tilbud
Booking.com
USD 134
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 120
Vis tilbud
Hotels.comUSD 133
PricelineUSD 134
eDreamsUSD 134
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 496)
Filtrer anmeldelser
1 496 resultater
Vurdering fra reisende
423
627
291
91
64
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
423
627
291
91
64
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 1 496 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Alt positivt med dette hotellet, med unntak av at rommet var alt for varmt, og vinduet vårt vendte inn mot matsalen, altså ingen mulighet for frisk luft. I tillegg var ekstrasengen som ungene lå på helt elendig med en madrass så tynn at man kjente fjærene igjennom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, beediersl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
K RS, Annet på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei beediersl og takk for tilbakemeldingen, vi beklager at ditt opphold ikke var som forventet. Vi har flere rom også ut mot gaten og vi ordner gjerne et slik til ditt neste opphold. Våre ekstrasenger varierer fra senger som rulles inn og sovesofaen som reies opp. Sovesofa i dette tilfellet er beregnet for barn under 13 år, når det er for voksne setter vi inn seng. Vi får som regel en fine tilbakemeldinger på dette. Jeg håper vi kan levere bedre for deg ved neste anledning, kom snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Hotellet var perfekt for vårt opphold da vi liker oss godt i området Aker Brygge og Karl Johans Gate.
Veldig gode senger!
Meget godt utvalg på frokosten så manglet ingenting.
Vi er superfornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, ebratt155292
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
K RS, Annet på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei ebratt155292 og takk for tilbakemeldingen det setter vi pris på - kom snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Vi tok inn på hotellet og ble møtt av en overfladisk og uinteressert resepjsonis som ikke en gang gadd å skrive navnet på romkortet rett. Når vi kom opp var termostaten satt på 24,2 grader. En switch med pluss og minus viste seg ikke å ha noe med temperaturen men åpningen på ventilen. Et hull på 20x20 cm. En annen respsjonist hjalp til å sette den på maks men når jeg spurte hvorfor jeg ikke kunne kjenne noe luft selv med hånden utenfor hullet så visste hun ikke. Neste "kjøleskapet". Det var så varmt at ingenting kunne kjøles der og den andre resepsjonisten gav oss en bøtte is og lovnader om at vaktmesteren skulle få dette neste dag. Kvelden kom og jeg spurte om han hadde gjort noe. Nei slik avr alle kjøleskapene i hotellet. Det ble derfor nødvendig å ha dør til veranda åpen. Når den skulle settes fast så manglet øye til den slik at døra fikk bare stå å slenge. På TVn stod det at alle TV3 kanalene skulle være der men der var det svart.. En meters regelen i matsalen var håndtert like bar som kjølingen i kjøleskapene på rommet. Hva med å skaffe seg en meterstokk.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, ErikSteenbuch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
K RS, Annet på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Erik og takk for at du skriver til oss. Ja dette var kjedelig og ikke i nærheten av det vi ønsker å levere eller er vant til i form av tilbakemeldinger. Vi beklager dette på det sterkeste, både meter, ventilasjon og kjøleskap vil bli ettergått i sømmene. Vi tar vår service på alvor og alle våre ansatte skal være høflige og imøtekommende til enhver tid - dette er noe vi jobber med for å bli bedre hele tiden.

Jeg beklager at du ikke hadde et 100% opphold som forventet - jeg håper du vil komme tilbake til oss for et bedre opphold.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
L V, Guest Services / Front Office på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. juli 2020

Mye hotell for pengene! Svært hyggelig personale, alt fra renholdspersonalet, kokk/frokost personalet og resepsjonister. Greie rom, god og effektiv frokost og super beliggenhet. Rent. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 413liliant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
K RS, Daglig leder på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei 413liliant, og takk for din tilbakemelding - tusen takk og velkommen tilbake skal dere være.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser