Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
11 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 169
Vis tilbud
Booking.com
USD 169
Vis tilbud
Agoda.com
USD 149
Vis tilbud
Hotels.comUSD 169
PricelineUSD 169
travelup.comUSD 189
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 580)
Filtrer anmeldelser
1 580 resultater
Vurdering fra reisende
447
653
306
103
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
447
653
306
103
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5661 av 1 580 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

En fantastisk velkomst og gratis oppgradering, ja det hever selvsagt scoren.
Flotte rom, rene felles arealer og god merking av distanse.
Rommet var rent og pent, men noe bør gjøres på terrassen. Ingen møbler inviterer ikke til bruk. Synd på en så flott kveld som dette.
Frokosten var et lite kaos, men det var vår egen skyld. Kommer man 20 min før det stenger en søndag er det kø. Buffeten var velfylt og ren. Vanskelig å overholde avstander, men igjen ikke hotellet sin skyld. Anbefaler å ta frokosten tidlig i helgen og heller sove/slappe av etter frokost på rommet.
Blide folk over alt.
Hotellet ligger flott til, rolig likevel sentralt.
Anbefales virkelig

Romtips: Spis frokost tidlig i helgen Smil og vær hyggelig ved innsjekk, kan føre til gratis oppgradering
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, TronOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Rune A, Guest Services / Front Office på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 17. juli 2021

Dårlig renhold dårlig seng bra frokost. Bare to håndklær i dobbelt rom. Defekt kjøleskap som lukte dårlig in i rommet og lys som blinker. Frokost har vart ok med mye valg og plass. Betalt 150kr for å komme in før kl 15

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, dimitriostraveler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2021

Skittent rom, teppet var ikke støvsugd når vi sjekket inn. Listene rundt i rommet var nedstøvet, delte rom med flere hybelkaniner som følg på gulvet.
Det stinket gammel sigarett røyk i trappeoppgang vid resepsjonen hvor de forsvaret trallene med ting til rommet så som glass og kopper.
Luften sirkulerte på rommet, var ikke mulig at skru ned varmen eller åpne vinduet, var veldi varmt og klamt på natten.
Pluss for lokasjon, men velger annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juni 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Skuffet12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
L V, Guest Services / Front Office på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2021

Kjære Skuffet12345 - Takk for tilbakemeldingen. Vi er veldig lei oss for at hotell oppholdet ikke var bra. Vi setter veldig stor pris på at du sa ifra slik at vi kan rette det opp og bli bedre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2021

Dato for oppholdet: mai 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
L V, Guest Services / Front Office på Scandic Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser