Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 163
Vis tilbud
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
FindHotel
USD 155
Vis tilbud
PricelineUSD 171
Hotels.comUSD 172
TravelocityUSD 172
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 579)
Filtrer anmeldelser
1 579 resultater
Vurdering fra reisende
446
653
306
103
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
446
653
306
103
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 1 579 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Veldig sentral og fin beliggenhet, men noe bråk fra gaten om natten. Vi klagde flere ganger på bråk fra ventilasjonsanlegget og på at rommet var for kaldt. De ansatte i resepsjonen tok høflig mot vår henvendelse om dette, men ingenting skjedde, og vi fikk heller ingen tilbakemelding eller oppfølging på annen måte. Etter tre henvendelser gav vi opp. Dette trekker vår opplevelse av hotellet ned. Eller var hotellrommet greit og rent, og frokosten var helt grei.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 873ingridf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Lite å utsette på dette hotellet. Alt sto til forventningene. Vi reiste med barn og hadde bedt om 2 rom vegg i vegg og det fikk vi. Rommene hadde vindu ut mot atrium - som var eneneste minus. Ellers sentralt hotell med gangavstand til det meste, rent og pent, gode senger og god frokost. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Therese S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Familie på fire bestilte familierom, noe Scandic mente de gav oss. Dette var da et dobbeltrom, der de hadde satt inn to uttrekssenger. På rommet var det plass til å slå ut den ene sengen... (den andre var det ikke plass til å slå ut).
Frokost i 1.etg var god. Service fra personalet som var til stedes under frokost var bra.
Spurte om å gå et rom det var plass til en familie med bagasje, men fikk ikke oppgradere selv om
Jeg tilbudte meg å betale et mellomlegg (jeg velger å tro at det var fordi hotellet var fullt).
Vi fikk booka frokost i etg andre dag også, men det var fullt og vi ble sendt til 2.etg. Her var varmmaten lunka/kald, men elles mye av samme tilbud - god frokost og serviceinnstilt personale.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Nomad557575
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Beliggenheten er ypperlig, med kort avstand til alt u Oslo sentrum. Rene og romslige rom. Vanskelig å komme dit med bil. For liten kapasitet under frokosten, og lite fokus på smittevern. Mye kø og kaos. Bra med garasjeplass i kjelleren. Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 582j_rnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser