Hege H
Anmeldelse av Scandic Victoria Oslo
2,0 av 5 boblerAnmeldt 29. mai 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2023
Romtips: Veldig trang parkering i kjelleren
Scandic Victoria, General ManagerScandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. mai 2023
Kjære gjest
Tusen takk for din ærlige og konstruktive tilbakemelding. Så leit å høre at dere ikke var fornøyde med rommet deres. Det er selvfølgelig ikke slik vi vil fremstå og det beklager vi på det sterkeste. Håper dere vil gi oss en sjanse til å rette opp inntrykket ved en senere annledning.
  • Preferred Hotels
  • Official Site
0.4 km fra Scandic Victoria Oslo
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 24. mai 2023

Dyrt hotell i forhold til hvor slitt det er. Mange lys og stikkontakter virker ikke.
Dårlig luftkondisjonering.
Ble lyst på rommet tdlig om morgenen, kunne vært bedre gardiner/lystetthet
Varmt
Dårlig rengjøring

Dato for oppholdet: mai 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, 886kristinem2023
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2023

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det hjelper oss til å bli bedre på det vi gjør. Trist å høre at du ikke var fornøyd med rommet og ventilasjonen. Dette er selvfølgelig ikke hotellopplevelsen vi ønsker å tilby våre gjester, og vi har tatt skritt for å forhindre at det skjer igjen.

Med vennlig hilsen

Anmeldt 8. mai 2023

Takk for enda en hyggelig helg hos dere (hvorav ett bonusdøgn) i forbindelse med at vi deltok i et arrangement i Oslo. Både lørdag og søndag fikk vi en god start på dagen med deres rikholdige og innbydende frokostbuffet, - med kort vei til og fra rommet vårt i 2. etasje, som vi - som alltid - fant rent og pent, Takk også for hyggelig velkomstoppmerksomhet på salongbordet! Vi setter også pris på personalets blide imøtekommenhet og gode service, som vi har opplevd ved hvert besøk. Mvh. Vigdis og Bjørn Deberitz

Takk, bjdeberi
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2023

Kjære gjest

Tusen takk for din flotte tilbakemelding. Ønsker deg velkommen tilbake til oss !

Anmeldt 25. april 2023

Bestilt familierom, kom til et innvendig rom med mørkt bad, knust lampe samt annen lampe som ikke virket. Skulle skiftes, men fortsatt ikke funksjonelt. Forferdelig luft og varmt, spesielt med fire på rommet, fikk tilbud om ei vifte og råd om å ha badedøra åpen for å sirkulere lufta…
Siste dag heller ikke vasket.
Fin beliggenhet og ok frokost, men kommer ikke til å booke igjen eller anbefale til andre.

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Linn Marie B

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det hjelper oss til å bli bedre på det vi gjør. Trist å høre at du ikke var fornøyd med rommet Dette er selvfølgelig ikke hotellopplevelsen vi ønsker å tilby våre gjester, og vi har tatt skritt for å forhindre at det skjer igjen.

Vi er glade for at du fremdeles mente at frokostenvar bra. Vi håper selvfølgelig at du vil komme tilbake til oss og at vi kan gi deg en bedre opplevelse da.

Med vennlig hilsen

Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Skulle bo her i forbindelse med kurs.
Ingen krav om nøkkel for å ta heisen, i gangene er det slitt og ikke reint. Gulvet på rommet også slitt, og en litt innestengt lukt. Det var flekker på håndklene, sengetøyet, kjeksrester på teppet, stolen var full av flekker og det bar veldig preg av å være godt brukt.
Ba om nytt rom. Jeg var høflig og beklaget meg, damen i resepsjonen ga liten respons, men ga meg i hvertfall et nyt rom.
Det nye rommet var like ille. Støv i kriker og kroker, lister som buler ut av veggene pga. gammel vannskade, bøss på gulvet, flekker etter noe som har rent nedover på veggen ved sengen, flekker på dørene og veggene, flekker på håndklene, ødelagt lampe uten fungerende pære, dårlig luft. Hotellet bærer preg av at det er slitt, og renholdet her er langt under normal standar. Jeg kansellerte min booking og tok inn på et annet hotell.

Dato for oppholdet: april 2023
Reisetype: Reiste alene
Takk, enirhtac
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2023

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det hjelper oss til å bli bedre på det vi gjør. Trist å høre at du ikke var fornøyd medrenholdet. Dette er selvfølgelig ikke hotellopplevelsen vi ønsker å tilby våre gjester, og vi har tatt skritt for å forhindre at det skjer igjen.

Anmeldt 29. mars 2023

Helt ok+ hotell.
Sentral beliggenhet. Rommet var stort med god seng. Frokosten hadde det en hotellfrokost skal inneholde, pluss for avokado som man kunne dele selv. pannekakene var også veldig gode. Rent!
Anbefales

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Linewo85
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2023

Kjære gjest

Tusen takk for din flotte tilbakemelding. Ønsker deg velkommen tilbake til oss.