robin k
Oslo, Norge
Anmeldelse av Scandic Victoria Oslo
1,0 av 5 boblerAnmeldt 21. aug. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2023
Scandic Victoria, General ManagerScandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. aug. 2023

Kjære gjest,

Vi beklager på det sterkeste de negative opplevelsene du hadde under ditt opphold hos oss. Det er uakseptabelt at du ikke fikk den opplevelsen vi ønsker å tilby våre gjester. Vi vil gjerne ta en nærmere titt på hendelsene du har beskrevet for å forbedre våre tjenester.

Først og fremst vil vi unnskylde for at rommet ikke var rent ved innsjekking. Dette er langt fra standarden vi streber etter, og vi vil sørge for at vårt renholdsteam blir informert om dette for å forhindre at det skjer igjen.

Vi er også svært beklagelig for problemene du opplevde med romtemperaturen og for at personalet ikke kunne gi deg tilstrekkelig assistanse. Dette er langt fra den opplevelsen vi ønsker at våre gjester skal ha, og vi vil gjøre alt i vår makt for å forbedre kommunikasjonen og bistå våre gjester bedre i fremtiden.

Når det gjelder frokosten, er det svært beklagelig at du ikke fikk den opplevelsen du forventet. Vi tar dette alvorlig og vil undersøke hva som gikk galt med informasjonen som ble gitt ved innsjekking. Dette er en tjeneste vi tar seriøst, og vi vil sørge for at slike hendelser ikke skjer igjen.

Vi forstår at du er frustrert over opplevelsen din, og vi ønsker å rette opp i dette på best mulig måte. Derfor har vi inkludert "gratis frokost" på Scandic Hotel som en gest for å kompensere for de ulempene du opplevde hos oss. Vi håper at du gir oss en ny sjanse i fremtiden til å vise at vi kan levere den opplevelsen du fortjener.

Igjen, vi unnskylder for alle de ulemper du opplevde, og vi takker for at du delte din tilbakemelding med oss. Vi tar dette til hjertet og vil jobbe hardt for å forbedre våre tjenester.

Med vennlig hilsen,
6.9 km fra Scandic Victoria Oslo
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 19. august 2023

Uhyggelig opplevelse, rett og slett. Først blir vi satt på et varmt rom der en ikke kan gjøre rommet kaldere selv, dessuten var det fortsatt søppel på rommet samt med at håndtaket på minikjøleskapet var ødelagt. Vi fikk da byttet rom pga varmen til et rom der vi kunne ha et vindu åpent, og det var heller ikke en blid person som stod bak disken. Men på det mye rommet fikk vi problemer med tven da den ikke fikk bilde på seg, og da kjæresten gikk ned så sukket hun bak disken tydelig og ga beskjed på en ganske uhyggelig tone at en måtte koble ut tven i 20 sekunder og prøve igjen, dette her har allerede gjort at vi har fått en uhyggelig opplevelse hos scandic victoria, men det er ikke ferdig helt enda.. da tven gikk på, så ville ikke chromecasten fungere, da jeg gikk ned for å høre om dette så fikk jeg bare beskjed i en uhyggelig tone (som om hun kjedet seg eller bare ikke ville hjelpe) at hun ikke kunne gjøre noe med dette da det kunne hende at den trengte en oppdatering, og så bare stirret på meg mens jeg bare kunne si et ja, da jeg ikle visste hva annet jeg skulle si om dette... dette er altfor dårlig, kanskje vi prøver et annet scandic hotell. Men vi returnerer ikke hit igjen etter denne uhyggelige opplevelsen.

Takk, Tonje F
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2023

Kjære gjest

Først og fremst, vi vil uttrykke vår oppriktige beklagelse for den uhyggelige opplevelsen du hadde under ditt opphold på Scandic Victoria. Det er med stor skuffelse at vi har mottatt din tilbakemelding, og vi ønsker å takke deg for å dele dine bekymringer med oss.

Det som ble beskrevet i din tilbakemelding er helt klart ikke i tråd med våre forventninger til kvalitet og service. Vi forstår at opplevelsen av å bli plassert i et varmt rom uten muligheten til å justere temperaturen, samt de uønskede funnene på rommet, ikke var akseptabelt. Vi ønsker også å beklage for den negative opplevelsen med vårt personale, spesielt ved resepsjonen, som ikke møtte dine forventninger til gjestfrihet og service.

Når det gjelder TV- og Chromecast-problemene, skulle dette ikke ha skjedd, og vi unnskylder for eventuelle ulemper det medførte. Vi vil umiddelbart se nærmere på våre tekniske systemer for å sikre at slike problemer unngås i fremtiden.

Din tilbakemelding er svært verdifull for oss, og vi tar den på største alvor. Vi ønsker å forsikre deg om at vi vil iverksette nødvendige tiltak for å forbedre våre tjenester og fasiliteter. Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden, slik at vi kan vise deg den typen opplevelse som du hadde forventet og fortjent ved ditt besøk hos oss.

Vi takker deg igjen for din tilbakemelding og din tålmodighet.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 3. august 2023

Overnattet 3 netter på scandic Holmenkollen, etter å ha fått positivt svar fra de på
Holmenkollen ringte jeg scandic Victoria for å pent spørre om vi kunne sette vår lille baggasje inn på deres bagasjerom for noen få timer slik at vi skulle slippe ta turen opp og ned til Holmenkollen senere på dagen- dette fikk jeg totalt NEI på:( Dårlig service!

Takk, OsloVM
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2023

Det høres ut som en frustrerende opplevelse med Scandic Victoria når det gjelder bagasjelagring. Det er viktig at hotellene gir god kundeservice og er imøtekommende når gjestene har spørsmål eller behov. Det er forståelig at du ble skuffet over svaret du fikk, spesielt etter en positiv opplevelse på Scandic Holmenkollen. Å håndtere gjestenes forespørsler med vennlighet og fleksibilitet er en viktig del av hotellbransjen, og det virker som om du hadde forventet en mer positiv respons. Håper resten av oppholdet ditt var bedre, og at du hadde en fin tid på Scandic Holmenkollen.
Mvh

Anmeldt 1. august 2023

Alltid hyggelig og komme til dette hotellet. Helt greie rom som altid er godt rengjort, ryddige og fine. Personalet er altid blide og imøtekommende her. Frokosten er rikelig med mye godt. Det jan til tider være litt kaotisk i spisesalen når det er mye folk på hotellet.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, per216

Kjære gjest
Tusen takk for din tilbakemelding. Ønsker deg velkommen tilbake til oss.
Mvh

Anmeldt 23. juli 2023

Bråk fra Baren rett ved hotellet helt til klokken var 03:00, mange biler som ruset motoren rett utenfor vinduet. Røyk lukt stimet inn på rommet når vi luftet.
Han som sto i resepsjonen på dagtid under vårt opphold 21-23, var lite imøtekommende og forståelsesfull.
På rommet lå det søppel og i kjøleskapet mat fra tidligere gjester.

Jeg jobber selv i hotellkjeden og vet hvilken standar Hotel og rom. Og at en bør ta klager ect med forståelse og ikke være spydig i svarene. De er tross alt gode gjeste opplevelser vi som jobber i Hotel og Restaurant bransjen jobber for!.

Takk, Malin A
Anmeldt 23. juli 2023