Runar M
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
  • Official Site
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 4 uker siden

Dato for oppholdet: september 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Anmeldt 20. juli 2024

Vi ble tatt imot av to meget uhyggelige og lite serviceinnstilte personell med en ovenfra og ned-holdning. Vi hadde fått beskjed om at innsjekk var 15:00, men dette var plutselig blitt endret til 16:00 om sommeren, uten at vi fikk beskjed om dette. Da vi gikk inn på rommet vårt, la vi merke til at det var veldig varmt. Termostaten stod på 26 grader celsius, så vi skrudde på aircondition på 19 grader. Denne stod på i flere timer, mens vi var ute og handlet. Da vi kom tilbake var temperaturen på 26.5 grader, så den hadde steget på tross av at aircondition hadde stått på lenge. Vinduet måtte være lukket hele natten, på grunn av en nattklubb som spilte høy musikk utover natten. Vi fikk tak i en vifte slik at vi kom oss gjennom første natten, på tross av en overveldende varme. Temperaturen inne på rommet er i skrivende stund 27.3 grader celsius, med aircondition på fullt. Har også snakket med folk fra andre rom, som har samme problem med airconditionen sin.

Når det gjelder frokosten var det bra utvalg mat, om en ser bort fra at det var tomt tilnærmet hele tiden for en hel del varmmat.

Romtips: Choose another hotel
Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, Benjamin B
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2024

Kjære gjest
Tusen takk for din ærlige og konstruktive tilbakemelding. Det er de som gjør oss bedre
beklager virkelig opplevelsen dere hadde her hos. Vi hadde dessverre teknisk svikt på kjøle annlegget vårt under oppholdet deres.
Håper dere vil gi oss en jsnase til neste gang dere er i Oslo.

Anmeldt 3. juni 2024

Rent og pent rom, men luktet ekstremt mye parfyme.
God frokost og hyggelig personale.
Mye støy utenfra, men det var forventet en helg midt i Oslo sentrum.
Ble ikke berørt av oppussingen på noen måte.
Verdens mest klaustrofobiske parkeringshus, som trekker veldig ned på oppholdet.

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, JulianeAlex
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2024

Kjære gjest
Takk for din ærlige og konstruktive tilbakemelding. Ønsker deg velkommen tilbake til oss neste gang du er i Oslo.

Anmeldt 1. mai 2024

Både positive og mindre positive opplevelser her. Hadde lest mye positivt om hotellet, så hadde forventninger.

Frokosten var bra og personalet var trivelige. Oppussing av hotellet støyet på dagtid. Rom i toppetasjen (10) er ikke å anbefale da vinduene var gamle og ikke spesielt lyddempende. Greit nok at det var helg og hotellet ligger i sentrum, men kjipt å holdes våken av støy fra biler, mc, folk og rådhusklokkaen. Dusjhodet på badet var totalt ubrukelig, og har nok vært det lenge, så dårlig renhold/sjekk av rom.

Dato for oppholdet: april 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, j0hanRT
Scandic Victoria, General Manager på Scandic Victoria Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2024

Kjære gjest

Tusen takk for din konstruktive og fine tilbakemelding. Det er de som gjør oss bedre, ønsker deg velkommen tilbake til oss neste gang du er i Oslo.

Anmeldt 29. april 2024

Dato for oppholdet: april 2024