Vi ble tatt imot av to meget uhyggelige og lite serviceinnstilte personell med en ovenfra og ned-holdning. Vi hadde fått beskjed om at innsjekk var 15:00, men dette var plutselig blitt endret til 16:00 om sommeren, uten at vi fikk beskjed om dette. Da vi gikk inn på rommet vårt, la vi merke til at det var veldig varmt. Termostaten stod på 26 grader celsius, så vi skrudde på aircondition på 19 grader. Denne stod på i flere timer, mens vi var ute og handlet. Da vi kom tilbake var temperaturen på 26.5 grader, så den hadde steget på tross av at aircondition hadde stått på lenge. Vinduet måtte være lukket hele natten, på grunn av en nattklubb som spilte høy musikk utover natten. Vi fikk tak i en vifte slik at vi kom oss gjennom første natten, på tross av en overveldende varme. Temperaturen inne på rommet er i skrivende stund 27.3 grader celsius, med aircondition på fullt. Har også snakket med folk fra andre rom, som har samme problem med airconditionen sin.
Når det gjelder frokosten var det bra utvalg mat, om en ser bort fra at det var tomt tilnærmet hele tiden for en hel del varmmat.