Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Fresh Asian Fusion

Fresh Asian Fusion
Vurdert som nr. 586 av 1 554 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, helt klart friske råvarer som er i bruk her. Spiste Pad Thai og Gambao, Sterkt og godt. Ta turen til Helsfyr, du blir ikke skuffet.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Anne_K_1964
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 13 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2020

Vi spiste Pang Pang biff. En av de beste vi har smakt. Biffen var tørrstekt og med gode grønnsaker. Oppmerksom og god service. Greie vinpriser. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, exxin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. oktober 2020

Blid kelner, men hadde for mye å gjøre. Mye folk og treg servering. Dårlig servise, trenger fler servitører..forrige gang var vi fornøyd, ikke fornøyd nå, kommer IKKE igjen..

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 104rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Har prøvd både varmmat og sushi. Jeg er nokså kresen på sushien jeg spiser, men den jeg fikk her var fantastisk! Har spist her mange ganger, og de får 5 stjerner hver gang. God service er det også her. Beste sushien jeg har smakt i Oslo.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, susannel502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020

Andre gang jeg har bestilt takeaway med sushi herfra. Var skuffet forrige gangen også, men trodde den gang at jeg hadde vært uheldig. Maten er dyr, smaker lite og det er små makibiter og lite av tilbehør... Personalet er dog alltid hyggelige og lokalet er fint.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, martehelenet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fresh Asian Fusion, så også på

 

Har du vært i Fresh Asian Fusion? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.