Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 156
PricelineUSD 156
Hotels.comUSD 155
FindHotelUSD 155
eDreamsUSD 156
CheapTicketsUSD 155
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (200)
Filtrer anmeldelser
200 resultater
Vurdering fra reisende
47
88
47
13
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
47
88
47
13
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 200 anmeldelser
Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Greie rom, men dårlig lukt på rommene.
Frokost helt ok
Beliggenhet er veldig sentral i Oslo sentrum.
Mangler lydisolerte vinduer, du høre all støy fra gaten, selv i høyere etasjer. Resepsjonister kommuniserer best på engelsk, liten lokal kunnskap!

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Bjaber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2019

Vi var i Oslo på kosetur. Hotellet har en veldig bra beliggenhet, med nærhet til det meste. Vi var godt fornøyd med rommet som var veldig fint og romslig. Frokosten var grei, men kunne godt hatt et større utvalg. Hotellet anbefales, kommer gjerne igjen! :)

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
1  Takk, Guide01138603328
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Et hotell midt på treet, en kan i hvert fall si at det er i henhold til forventning.

Resepsjonisten var litt stresset men veldig hyggelig. Rommet var rent og pent selv om det kanskje var litt i det trangeste laget men for all del, god seng og helt ok beliggenhet så jeg har ikke mye å utsette på stedet!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Shadowcrows
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018

For at jeg skulle kunne overvære et 40-årslag som holdt til i sentrum, valgte jeg å bestille rom her på Best Western. Raskt og effektivt fant jeg et rom uten å tenke så mye på hva slags hotell det var og hvor det lå, annet enn at det var i sentrum. Da jeg skulle finne hotellet skjønte jeg fort at dette var et meget sentralt Hotel, med kort gangavstand til sentralstasjonen og t-bane. Samtidig ligger hotellet nesten i Karl Johans gate, så shopping og uteliv er rett utenfor døra. Dette til tross. Hotellet var stille og komfortabelt med god seng og et rent og delikat bad. Eneste som gjør at det ikke blir toppkarakter, er at rommet var så lite at hadde jeg vært 5 cm lenger, hadde jeg slite med å få plass i senga. Dette gjør sitt til at plassen ellers også ikke var så god. Frokosten fikk jeg ikke med meg, men den var sikkert god den også.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, mortenree
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

Bra rom, hotel med sjel. Det eneste som trekker ned er at spisesalen ikke er tilgjengelig med heis. Det er ikke et pluss for de som er avhengig av krykker eller rullestol. Hotellet er rimelig nyoppusset, flott bad og rom.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, rosakiss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser